Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Klimax közeli barnázás fórum

Klimax közeli barnázás (beszélgetés)

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Ágio8405)
tegnap 11:52
Igen, csak volt, hogy vastagabb volt a méhnyálkahártya is, mikor nézték, 13 mm, de erre is azt mondta, hogy normális ebben az időszakban, de egy másik erre is küretet akart.
5. Ágio8405 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:49
Hihetetlen hogy kisebb kellemetlenséggel egyes orvosok mar műtétet akarnak. Ez amit leírtál még nem az a szint szerintem. Főleg hogy erős nem elálló vérzésre először valami cseppet szoktak megpróbálni.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Alnisa)
tegnap 11:30

Köszönöm. Igen ez perimenopauza. Persze, tudom, hogy mindenkinél más. Barátnőmnek is 40 évesen hirtelen elmúlt, sose tért vissza. Nekem mindig pontos volt, közepesen erős, most volt, hogy 26., volt 29. napra jött meg. 1-2 nap nagyon erős, többi nem vészes, csak van ez a barnás dolog. Az egyik doki akar küretet, a másik nem, azt mondja, ez normális.

Igen, lehet, progrszteronhiány is. Velfemet ajánlották, majd megnézem.

tegnap 10:06

Az a baj ez mindenkinél más. Kolleganőmnek egyszerűen elmaradt és kész. Semmi gondja nem volt belőle, klimaxos tünetei se voltak. Egyik nővéremből rendszeresen dőlt a vér, aztán most már nem nagyon jön meg neki, viszont rettentő klimaxos tünetei vannak, izzad éjjel, közben fázik, alig eszik, de sokat hízott, állandóan fáradt, stb.

Másik nővéremnek éjjel pánikrohamai voltak, heves szívdobogással, elkezdett szedni valami gyógynövényes tabit és helyreállt.

Nekem eddig abban nyilvánul meg, hogy lerövidültek a ciklusaim 25-26 napra és alig vérzek. Ez sztem ilyen pre menopauza, mert nézettem hormonokat, de azok rendben voltak. De régen a gyerek előtt 32-42 napos ciklusaim voltak, aztán beállt 28-ra, de rettentően véreztem. Aztán ez szép elkopott és lerövidültek a ciklusok. Most 1,5 vérzés gyenge vérzés van, meg pár nap véres pecsételés és ennyi.

Egyébként a barnázás progeszteron hiány. De 1-2 nap gyenge barnázás mensi után tök normális.

2. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 18:42
Szabály erre nincs igazán szerintem. De 1-2 nap ami igazán belefér. Ha más a ciklusod több hónapon át, mint szokott, érdemes beszélni azért egy nőgyógyásszal majd .
tegnapelőtt 18:02
4-5 napos menzesz után meddig van barnás folyásotok, ha van? 40-es menopauza előtti nők válaszai érdekelnek elsősorban.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook