7 hónaposan erős görcsök és barnázás...valakinek volt hasonló? (tudásbázis)
Igen-igen-fekszik szigorúan!!!
Ha ma minden rendben lesz,akkor remélhetőleg nem kell kórház!!!
Köszönöm mindenkinek!!!
szigorú fekvés otthon mond meg neki...
de én mindenképp kórházat javaslok...
Szia!
Miután elmondtam neki,hogy menni kéne a kórházba,bealudt. Aztán azt mondta úgy kelt fel,hogy elmúltak a görcsök és a barnázás is minimális.
Háááááááát,szóval kikerülte a kórházat(én nem tettem volna).... Remélem nem lesz semmi gond!!!
akkor fektetni fogják...
és ha elfogad egy tanácsot
be is tartja keményen
és akárhogy van, ha benn akarják tartani inkább maradjon bent otthon ugysem fog pihenni...
álljon neki rejtvénytfejteni, olvasni stb...
de feküdjön...
Igen-igen. Egyébként neki vastagabb a placenta az átlagosnál. Ezt a 4d-n is megerősítették neki. Bár azt nem mondták,hogy ilyen előfordulhat,h leválik belőle egy darab,nyilván mert nem lenne normális,mint ahogy egy átlagos placentánál.
Egyébként azért én kérek tanácsot,mert ő nincs net közelbe,telefonon tartjuk a kapcsolatot :-)
6 hónapos terhes voltam mikor vizsgálat után elkezdtem vérezni másnap barnáztam.így ment minden vizsgálat után.de totál zárt volt a méhszájam a végén császároztak is.
nem vizsgálták meg előtte?esetleg nem szexelt?mert ezek okozhatják szerintem.
de mindenképp orvoshoz kéne menni!
A baba a szülés előtt már nem nagyon mozgolódik!
Biztos stressz miatt van. Induljatok be a kórházba, ne várjatok. Ott segitenek és ő is megnyugszik!
Oké,én is így gondolom igazából!!!Szóval fel is hívom,hogy be kéne menni! Elég ideges típus.
Még egy tünet,hogy nagyon izgága a baba. Sokkal erősebben mocorog,mint amúgy és fájdalmasakat rúg Nem tudom ez jelent-e valamit vagy csak a stressz miatt érzi így.
Előfordulnak jósló fájások, de erre sajnos előbb utóbb megnyilik a méhszáj is. Nekem a második terhességemnél 6 hónapos kortól nyitva volt a méhszáj, de pihenéssel kihordtam 39 hetes korig.
Nem érte valami stressz őt mostanában?
További ajánlott fórumok:
- Szobatisztaság 4 hónaposan
- Bölcsiben 5 hónaposan
- 8 hónaposan kakaót iszunk
- Fontos-e, hogy a gyerek már pár hónaposan sokfelé menjen a szülőkkel?
- Milyen hashajtót vegyek ami nem okoz görcsöket, gyorsan hat és Dm-ben és hasonló helyeken lehet kapni?
- Menstruációs fájdalomhoz hasonló alhasi görcsök mitől lehetnek?