Máté baba gyors születése (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Máté baba gyors születése
Szia!
A bogyókat még Pesten(mikor a lányommal voltam terhes)ajánlotta egy UH-on az asszisztensnő.
Kezembe nyomott egy papírt az ajánlott bogyókról a szedési útmutatóval és annyit mondott,hogy nem mindegy,hogy hány óra lesz a vajúdás.
Nagyon örülök,hogy alkalmaztam,mert nekem mind a 2x bevált.
Egyébként én még boltban nem talélkoztam homeopátiás készítményekkel,csak gyógyszertárban.
Én csak ajánlani tudom:)
A bogyókat orvos-védőnő ajánlotta vagy te magad mentél ilyen boltba és ott ajánlották?
Remélem a 2.nekem is hasonló lesz!
Gratulálok!
Szia!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz,nem kellett neked fogadott szülésznő,és lehet hogy akkor is így lett volna ha megfogadod.Szóval ne bánd.
Gratulálok,és sok boldogságot kívánok!Nagyon ügyes voltál.
A karcagi Kátai Gábor kórházban szültem a kisfiamat,a lányomat pedig Budapesten 2006-ban.
Vele az első fájástól a megszületésig 10 óra telt el.Lényegesen több,mint Máténál:)
A homeopátiát már Jázmin születésénél is alkalmaztam.Két fajtát:A cimicifuga racemosa 5ch-t és a caulophyllum thalitrodies 5ch-t.
A 36.héttől szedtem mind a kettőből naponta 5-5 golyót és amikor beértünk a kórházba negyed óránként 5 golyót a caulophyllum-ból.
Más területen,csak egy pár fajtát használok még.Pl.fogzásnál a kamillás bogyó ill a viburcol kúpot valamint köhögésre a stodal szirupot.
Gratulálok,ügyes voltál és sok boldogságot kívánok Nektek!
Talán a szülésznő is azért nem reagált úgy,ahogy szeretted volna,mert nem sejtette hogy már ilyen hamar meg fogsz szülni:)Ügyes vagy:)Mégegyszer gratula!
Gratulálok nektek! Sok boldoságot és jó egészséget az egész családnak!
Egyszer én is így akarok szülni!!!!!
Kedves Judy,
gratulálok, nagyon ügyesek voltatok! Sose bánd, hogy nem fogadtál szülésznőt, aki ilyen ügyesen és gyorsan szül, annak minek? Megcsináltátok a babáddal ketten szépen, lehet, hogy ha sokat piszkálnak közben, nem megy ilyen jól és gyorsan. Megkérdezhetem, hol történt a szülés? És a lányod is ilyen gyorsan született? Ja, és írnál részletesebben a homeopátiás cuccokról?
Ugrás a teljes írásra: Máté baba gyors születése