Másodszor égett le a porszívó az orrszívó miatt...Ti milyen teljesítményű porszívóhoz használtok orrszívót? (tudásbázis)
Megkérdezhetem a kenőcs nevét? Vagy esetleg elküldenéd privibe...engem is érdekelne.
Ezer köszönet!
Amúgy a mi porszívónk 1500w-os de nem hiszem hogy az orrszívó miatt égett le a porszívó....
Egyébként pedig egy próbát megér.
Homeopátiás kenőcsöt használok ekcémára, bevált.
Köszi, katus!
Épp ma vettem én is a patikában homeos bogyeszt, kíváncsi vagyok. Bízom benne, h használni fog!
Amíg nem volt gyermekem, nem érdekelt a homeopátia, mivel szinte soha nem voltunk betegek, max. 1-2 megfázás évente, ami 3-5 napon belül elmúlt.
Fluimucil cseppeket kap a kisfiam, kenegetem Luff balzsammal.
De holnap leállok a balzsammal és elkezdem a homeót.
Hátha...
Fél berc alatt jóformán be sem tud melegedni. Nem valószínű hogy ez miatt égett le.
Nekünk soha nem volt gond ezzel.
Kb. fél perc alatt égett le tegnap...
Feladom.
Most a vizes orrszívókat nézegetem, de nem találok egy helyet sem, ahol forgalmaznák. :(
Á, nem.
Minden oké vele.
Főleg, h 3 napja volt szervízben.
Motorcsere volt, mivel leégett.
Most a barátnőmék porszívója van itt kölcsönbe, nagyon jól lehet vele orrot szívni, viszont takarításhoz nem jó, mert gyengusz..
Zavar már ez a hosszú betegség is. :(
Láza nincs, "csak" taknyos.
Arra gondoltam, h kipróbálom a homeopátiás bogyókat.
Van tapasztalatotok ezzel kapcsolatba?
Vagy valami szuper szer, ami elmulasztja a náthát?
A középső fokozaton tisztítottuk az orrát.
De már szegény 10 napja taknyos, egyre jobban tiltakozik a szipókázás ellen. Van, h elkezd bőgni ezerrel és ilyenkor ugymond összezáródnak a kis orrlyukai. 2-3 perc, mire sikerül leszívni..
nem lehet hogy a levegőszűrő piszkos volt és azért égett le?
Miénknek a vezetékével volt baj.
A lényeg az, h ez egy nagyon frankó porszívó. Takarításhoz!
3 fokozat van rajta. Az első semmit nem ér, a következő erős, a harmadik pedig nagyon erős.
Tehát egyik sem oké orrszíváshoz.
Új porszívót kell vennünk -a férjem dühében jól "összetaposta", miután újra leégett..
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Milyen sampont (vagy egyéb megoldást) használtok gyorsan zsírosodó hajra?
- Milyen pelenkát használtok és miért azt?
- Ti milyen öblítőt használtok? Én már mindent kipróbáltam, de a törölközők sokszor olyan durvák!
- Milyen pelust használtok? Mik az érvek mellette?
- Milyen tablettát használtok gépi mosogatáshoz?