Második babások klubja :) (beszélgetős fórum)
szia!
fiam most lesz 16hós,lánykám 20hetes pocilakó.. aug 22-25re tették a szülést.. nagyon boldogok vagyunk!!
mi terveztük,és jött.. minden pillanat egy csoda
Akkor ti sem vártatok sokáig :))
És hogy fogadta a nagy a kicsit?
Nálatok mekkora a korkülönbség?
Bízom benne, hogy Totó is jól fogja fogadni, mondjuk szereti a gyerkőcöket, de lehet hogy csak életkori sajátosság :p :))
ó Zalán már a kezdet kezdetén nagyon ott volt:))alig várta a tesót:)
gratula mindkettőjükhöz!
Promama!
Kár hogy nem folytattad a naplódat kijöttek a könnyeim ahogy olvastam az első bejegyzésedet az álmokról és a szülésről.Nagyon megható szívszorító ahogy leírtad.
Sziasztok!
3 éves a kisfiam és 8 hónapos a kisasszony! 27 hónap korkülömbség és remélhetőleg ahogy nőnek kevesebb lessz a probléma- vagy az igaziak még csak most kezdődnek:)
hali!
nem zavaró köztük lévő korkülönbség? a harmadiknál kb ennyi lesz nálunk is a legnagyobb és a legkisebb között. Apa nálunk meg egy kicsi lányt szeretne,ezért is próbáljuk meg harmadjára,ha Simon egy picit nagyobb lesz:)
Sziasztok!
Van egy 7 éves és egy majdnem 1 éves kislányom.Tündér mind a kettő.Néha megesik hogy a nagyobb kicsit féltékeny de amúgy nagyon szereti a kishugát.Apácska nagyon fiúkat szeretett volna de nagyon imádja a lányait.
Sziasztok!
Mi már túl vagyunk a várandóság és a szülés izgalmán,6 hónapja szokjuk,hogy már nemcsak egy gyerkőc van:)
En nem birnam ki egesz a vegeig, hogy ne tudjam meg a baboka nemet! Annak viszont tok jo, aki kibirja, mert az is nagyon szep lehet, akkor megtudni, amikor megszuletik.
Most mennem kell, de majd meg jovok!
Sziasztok!
Nálunk is jön a második, én kicsit előrébb vagyok, 22 hetes, júni végére vagyok kiírva. Kerek 2 év lesz a lányom és a láynom között :)))
Nem így terveztük, spirál mellett jött össze, úgyhogy kicsit elképedtem amikor megtudtam, de kettőt terveztünk, hát akkor tessék....
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Kaális babások ide!
- Három betűs szavak/lehet rövidítés is/a második betű abc-ben
- Szólánc - Az utolsó szó második betűjével írj értelmes szavakat
- Mondat játék - Az első mondat második szavával kezdj új mondatot
- Összetett szavak, az első betűvel kezdődik a második is -Pl:TornaTanár, becsületbíró stb.