Kaális babások ide! (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
Van köztetek olyan, aki a debreceni Klinikán szült? Leírnátok a véleményeteket az orvosotokról?
Tudnátok ajánlani valakit?
Köszönöm szépen!
Sziasztok!
Készül egy könyv, lombikos anyukák mesélik elé benne az ő sikertörténetüket, hogy csokorba szedve erőt adjanak a még még várakozóknak. ha valakinek van kedve, akkor bővebb infókat kaphat itt: info@lombikcsodak.hu
ez igen!
nálunk a nagyobb fiú 3 óránként kel, bár néha van, hogy 4,5-5 órát tud egyhuzamban aludni :)
a kicsi éjjel jót alszik, este 8-tól hajnal 3-ig nem ébred mostanában... nappalok változóak...
én is általam készített ételt szeretnék adni a piciknek..
mennyi idő az, amíg egy teljes étkezés kiváltható pl. az almával? vagy mire kiváltok egy étkezést, akkorra már variálva kapja az almát? pl. alma-krumpli v. alma-barack?
sziasztok!
de rég jártam itt.
Köszi, megvagyunk!
Hozzátáplálás:
megreszelt édes almának a levével szokták kezdeni. 2-3 kiskanál, csak hogy ízlelje az új ízeket. Aztán naponta lehet 1 picivel többet. Sütőtök leve, ebből a bébi ital nagyon finom. Mikor ezek mennek, akkor lehet majd egy pici almapürét, de tényleg csak egy kicsit, h szokja a sűrűbbet is. Ebbe majd idővel mehet a főtt krumpli, 6 hónapos kora körül a darált háztartási keksz.
Ha jól emlékszem, de ha gondolod visszanézem neked ezeket. Rég volt már.
Én mindkét lánynak főztem, nem ették a bébi ételeket, de van amelyik gyerek csak azt eszi. Ki kell tapasztalni.
akkor kérdezek :)
hozzátápláláshoz néhány jó tanáccsal tudsz szolgálni?
3-án 4 hónaposak lesznek a babóim, lassan kezdenénk a falatozást :)
egyébként, hogy vagytok?
Én vagyok!
Csak annyira hallgat mindenki, h nincs kedvem magamban beszélgetni. :)
Helló lányok!
Én is örülök, hogy rátok találtam és köztetek lehetek!
Minden jót mindenkinek
Helló lányok!
smarti, milyen volt Rómában???
Szia Avike!
Engem hüvelyi UH-n sosem nézett ilyenkor nem ajánlatos szerintem.Bcicusnak igaza van 21-nél már jó:)De orvosa válogatja.Onnantól,hogy terhes lettem a saját dokim se nézett hüvelyi uh-n.
Nagyon jó fej a pasi bízz benne.
Egyébként van valami hír?
Sziasztok lányok!
Nagyon alakulunk.
Avike gratula,Kisbabóca üdv itt.Én is szegeden jártam a doktorúrhoz és elsőre sikerült.Most 2 éves lesz augusztusban a kislányom:)
Egy kalappal,ha bármi kérdésed van akár priviben is szívesen válaszolok:)
Minden jót csajok.
Szivi mizujs veletek?Mindjárt elolvasom a naplód:)
Avike, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!
Tünci,kiskabóca, üdv közöttünk!
Én a menstruáció 2. napján kezdtem a gyógyszereket és leszívásig kell szedni-szúrni őket. Ez olyan 12-14 nap lehet. De közben 2-3 naponta uh-ra kellett mennem!
Sok sikert nektek és boldog babavárást!
Sziasztok :)
Nekem febr-ban volt az első lombikom,sajna nem sikerült:(
Szegedre járunk a férjemmel a dr.nőhöz.
3 embriót ültettek vissza a 6 leszívott és 4 megtermékenyült petesejtből.
Most várom ,hogy végre megjöjjön a menszeszem és újra indujunk :) :)
Sziasztok!
Örülök, hogy rátok találtam.
Én májusban megyek konzultációra a Szegedi Kaáliba a Doktor úrhoz és mivel a párom áprilistól szeptember végéig nincsen itthon ezért októberben lesz a beültetés. A kérdésem hogy mikortól kezdek gyógyszereket kapni, miket kell majd szednem , nagyon kezdő vagyok még, ebben kérném a segítségeteket, információkat gyűjtenék, mert nem tudom mi hogy működik. Köszönöm a segítségeteket előre is.