Első babások, beszélgessünk :) (beszélgetős fórum)
hát elhiszem!
én csak fali matricát vettem,micimacisat!
:D
irigylem,aki ilyen ügyes,mint a barátnéd
kislányt várunk!
úgy irigylem,aki maga varja a dolgokat!
kreativitásba otthon vagyok,ötleteim nekem is vannak,de varrni nem tudok!
Szija szuszek :) Üdv itt :)
Én is októberi vagyok :D csak oda már nem akartam becsatlakozni így szülés előtt 2 hónappal... :)
Szuszek, ti kisfiút vagy kislányt vártok?
Zebra, húúúúúúúúú, nem semmi!!!! Ügyi!!! Faldekort irigylem, azt vettem, én nem mertem belekezdeni... de azt számoltam, ha az ember maga varrja a cuccokat, sokkal olcsóbban jön ki!!!
Szabina, én a Margitban szülök :) nekem az nagyon fura, én havonta járok dokihoz, mindig korrekt árat fizetek és annak a 10x-esét kéri a szülésre, az sem sok (na jó, relatív, a 120.000-hez képest nem sok, annyiért engem sem érdekelt volna a dolog...)
és a fejvédőt is Én csinálom
ez kimaradt bocsi:)
hogy vagytok ma?
Ügyi vagy.
Én a babaágyneműt, zsebes tárolót, falvédőt, pelenkatárolót mindent Én varrok meg:)
Én festem, dekorálom a falat
vannak képek a naplómban, most festem a zsiráfot a falra:)
pólyahuzatot is vartam, meg majd meglátom mit tudok Én csinálni.:)
sziasztok !
én is csatlakoznék hozzátok!
okt.15.-re vagyok kiírva!
30.hetet taposom!
Én ma pihiztem főképp, párom itthon van, ezért is vagyok ilyen ritkásan :) kötögetek, varrogatok, orvosi utasításra maradok a sejhajomon :D
Tegnap kimostuk a matracokat, basszus!!! Hát nem semmi meló volt!!! De jó, hogy még így nyáron rájöttünk a technikára, ha baleset lesz télen, már nem kell ennyit szenvedni :D
Mi jövő utáni héten megyünk 4D-re, a 30. hetivel egybekötve, tökre várom már :D legutóbb is olyan gyönyörű volt ez a kis tökös, biztosan pufókosodott azóta egy csomót :)
Szülésfelkészítőn voltál már? Vagy mégy?
Csajok, ki hol szül?
Bocsesz, csak futtában olvastam vissza :)
Tegnap varrtam egy takarót, tök édes lett :) ti csináltatok valamit saját kezűleg, vagy vettétek a dolgokat?
Én magam akartam varrni az ágynemű szettet, mert horror áron van szerintem, de aztán jól összeteszveszeltem egy 5ös készletet 5000ért :) volt benne olyan, ami még ki sem volt bontva... :/
Na, dobtam fel képet :) ez 25 hetes, majd a 28 hetest is felteszem :)
megyek nyuszit pucolni..
nektek van valami kisállatotok?
Fúúúúúúúúúúúúú, mi a 24. héten voltunk utoljára, akkor 65 deka volt, de ugye nekem kiderült, hogy gesztációs diabom van, így lehet, hogy nagy baba lesz... majd jövő utáni hét szerdán megyünk megint :)
Gratula a kislányhoz :)
Nevek vannak már? (mindenkinek szól a kérdés :D )
hú hát Neked már igazi kismamás pocid van:)
Nagyon édes:)
26 leszek majd valamikor:)
igen, már szépen alakul, tegyek fel képet?
mindjárt megnézem a Tiédet
köszi, Én is gratulálok a nunáshoz:)
Békéscsabai vagyok, sajna messze vagyok Pesttől:(((
a menszim szerint január 2.-re várjuk de eddig minden uh-n több mint 1 héttel idősebb volt és mivel inszeminációval sikerült így a fogantatás napját is tudjuk, valóban idősebb és az orvos karácsonyra ígérte:)
Ti mikorra várjátok?
szia
Igen, mindenki volt ennyi is:)
Szoktam nevetni mikor a gondozóba legyintenek a 30-ennyihány hetes kismamák a 10-en ennyihány hetemre:) Mondom nekik, hogy Ők nem voltak ennyi hetesek? csak mosolyognak:)
18.héten voltunk uh-n de az orvosom szeretné ha elmennék egy 4D uh-ra és ott csinálnák meg a genetikait a 20. héten, szóval kb 2 hét múlva 4D-re megyünk:)
Azt mondta az orvosom, hogy fiú, nagy valószínűséggel. És a neve Kende lesz.
Nagyon szép nevetek van:)
Én már totál szervezésdi lázban vagyok, most festegetem a falat a babakuckóba:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- Akik 2011 márciusában estek elsöként teherbe, gyertek beszélgessünk
- Első babát várók, beszélgessünk!!!
- Hosszú protokoll, első lombik. Beszélgessünk.
- Százhalombatta és környékén lévő babások és még pocakosok beszélgessünk!