Első babát várók, beszélgessünk!!! (beszélgetős fórum)
Örülök, hogy kicsit jobban vagy! Pihenj sokat és ne erőltesd túl magad! :)
Köszi :) Végül elkéretőztem a munkahelyemről és hazamentem pihenni.Férjemet elküldtem gyógyszertárba,homeopátiás készítményeket kaptam,este viszont vettem be egy Algopyrin-t,mert hőemelkedésem volt.Szerencsére ma egy fokkal jobban vagyok,de munka után folytatom a pihenést :)
Igazán nincs mit! Téged is szívesen várunk a klubban: 2012 őszére várom az első babámat!
Jelentkezz és legyél része egy jó csapatnak! :)
Köszönöm.Táppénzre nem szívesen megyek,lehet hogy délután elkéretőzöm és hazamegyek pihenni,holnap csak fél napot dolgozunk,azt kibírom valahogy.Mégegyszer köszi a tanácsot!
Szia!
Szerintem az lenne a legjobb, ha a betegség idejére elmennél táppénzre. Meleg mézes tea, fekvés, gőzöld az arcod kamillateával. Nem ajánlok semmilyen gyógyszert, de ha belázasodsz akkor irány a doki és majd ő ajánl valamit amit terhesen is lehet szedni. De ez csak a legvégső eset! Pihenj nagyon sokat!!
Sziasztok!A segítségeteket szeretném kérni.18 hetes terhes vagyok és nagyon megfáztam.Egész nap tüsszögök,orrot fújok,égnek a szemeim és hajnalban arra ébredtem hogy nagyon fáj a torkom.Lázam nincs.Milyen gyógyszert lehet ilyenkor szedni?Reggel munkába indulás előtt egy Septofortot vettem be,mert már nem bírtam tovább+orrcseppet használok. Előre is köszönöm.
Jajj hogyne csatlakozhatnál! Szeretném! :) Van ott más is aki nem őszre várja. Olyan címet kellet adni ami még nincs! :D
most vagyok a 7. héten :)
Mennyi idős is vagy most?
Én még attól messze vagyok, hogy kiderüljön a neme, de jövő héten nekem is ultrahang. Meg lassan vérvétel meg stb.
Még mindig kinn vagyok, pénteken megyek haza. Jövő héten uh, remélem végre kiderül a neme.
Én oda nem csatlakozhatok, én június végén fogok szülni.... azért majd ide is nézz be néha!!!
Szia! Jaja rámjött a lustaság. Meg én jövő héten vizsgázok, de semmi kedvem tanulni. ma még lesz tanfolyam. Milyen volt kint a párodnál? Vagy még kint vagy?
Szia! Én is most jelentkeztem a klubba, pedig már nem először írtam bele :) Neked már tényleg van pocid. Nem tudom nekem mikor fog látszani, mivel én nem vagyok olyan vékony alkatilag mint te.
Amugy mi újság mostanába nálad?
Az adatlapomon az interaktivitás fülön belül van egy olyan, hogy nyitott klubok. Abba jelentkezz! :)
A címe: 2012 őszére várom az első babámat.
Én csatlakoznék szivesen. de hova pontosan, nem találom :(
Én inkább klubban vagyok. Én nyitottam, az adatlapomon megtaláljátok. Csatlakozzon aki szeretne!!!
Hol vagytok csajok????? remélem senkivel nincs gond,csak mindnki lusti......
Akkor használjátok ki, ezt az egy hetet míg együtt lehettek. :)
Szia! nem maradok kinn végleg,pedig úgy terveztük. :( de hogy kinn tudjak maradni,ahoz az kellene,h a párom bizosításába legyünk, az pedig nagyon drága lenne. majd ha kicsit nagyobb lesz a gyerkőc,akkor költözök én is. jövő hét péneken megyek haza.
Szia! Na örülök! Végleg kint maradsz! Akkor itthonról fogod kapni a tp, gyes, gyed?
Sziasztok Csajok! sikeresen megérkeztem, egész jól viseltem az utat. puszi mindenkinek
Holnap délután megyek védőnénihez. A belgyógyász az a háziorvosod? Nekem se sok kedvem dolgozni, de amig tudok addig kéne, mert a táppénz nagyon kevés :(
Ó egyemmeg!!! Én sem hallottam a szívhangot, csak látni láttam, nagyon gyorsan dobog neki! :)
Örülök, hogy minden rendben.
Ma megyek a táppénzes papíromért a dokihoz.
Szia! Örülök, hogy nincs semmi gond :) Akkor pihenjél csak, úgyis táppénzen vagy. Én ma voltam a 6 hetes ultrahangon, 6mm-es a csöpség és dobog a kis szíve, igaz hallani nem lehetett de a gép jelezte :) Szerencsére minden rendbe :)
Örülök , h nincs semmi gond. :)
Sziasztok Csajok! Ma megyek Münchenbe a páromhoz :) Szorítsatok, h jól bírjam az utat! Vigyázzatok magatokra! Majd írok.....
Sziasztok! Na hát nincs semmi baj a vérnyomásommal, csak sokat kell pihennem. Nem szabad hagyni, hogy felmenjen!
Én meg holnap megyek uh.-ra. Utána meg feb.11-én a 9. hetesre :) remélem holnap már több fog látszani a kis pocaklakóbol :)
További ajánlott fórumok: