Második baba hány kilóval született? (beszélgetés)
Köszi a válaszokat.
De itt is azt látom, hogy az átlagnál nagyobb.
Én a fiamat 3600 grammal szültem, most kislányt várunk és azt mondták ő kb. 3 kiló körül lesz.
szia!nem általánosítható...egyén függő.van akinél bejön hogy nagyobbat szül,de fordítva is igaz erre nem lehet alapozni.
a lányom valamivel több mint 4300gmal született utolsó uh-n azt mondta a dokim hogy nem lesz max.csak 4kilós, na most napra pontosan 4550g mal rácáfolt erre(mindkét gyerkőcöt természetres úton szültem)de hát ez oly mindegy egészséges legyen amekkora is!sok sikert és egészséget!
első fiam 3250
második 4300... mindketten a 42. héten jöttek világra (császárral)
Sziasztok!
Első fiam betöltött 40. hét után 5 nappal 4270 g-mal született, a második fiam hamarabb jött, 38 hét +4 nap után 3200 g-mal. Szerintem akkor sem lett volna nagyobb az elsőnél, ha 2 héttel később születik.
Nekem is azt mondták,kisebb lesz a második-,de nem jött be.
Az első,kisfiú lett-3890 gramm-59 centi
A második lány lett-4180 gramm-61 centi
41.héten jöttek világra mind a ketten.
Második általában nagyobb-de vannak kívételek.
Sziasztok. Igazság szerint arra lennék kíváncsi, hogy az első baba hány kilóval született és a második mennyivel. Ugyanis én a másodikat várom, és azt mondták kisebb lesz mint az első volt, pedig én úgy hallottam a második nagyobb szokott lenni.
Előre is köszi mindenkinek aki válaszol!
További ajánlott fórumok:
- 2008. Januárban született babák
- 2010 második felében született babák
- Akiknek a második babája is császárral született/születik beszélgessünk!
- Nem tudom magamban tartani: éjjel megszületett a második unokám
- Első gyermekem császárral született, a másodikkal terhességi cukrom lett. Ez a 2 ok együtt lehet indok az újabb császárra?
- Megszületett második kisfiunk - teljes lett a család