Másodállás, részmunkaidő!? (beszélgetés)
Sziasztok!Tud valaki segíteni.4 órás munkára jelentkeztem egy boltba eladónak(egyszemélyes).
A munkaadó megkérdezte mennyi bért szeretnék nettóba.Tanácstalan vagyok,mert egy ismerősöm pont így járt és mikor mondott egy összeget,a főnök azt mondta ennyit nem fizetnek és ugrott a meló.Adjatok tippeket!
Sziasztok, engem is érdekelne valamilyen pénteken, ill. hétvégén végezhető munka.
Sajnos, attól tartok - jobban mondva egyre több helyről hallom a munkahelyemen -, hogy bevezetik a 4 napos munkahetet, és a kieső jövedelmem szeretném pótolni. :(
Segítséget szeretnék kérni !!
Másodállásban egy magánnyugdíj pénztárnak telefonálok. /Időpontegyeztetés/ Nem önkéntes, hanem amit a munkáltató fizet a munkavállaló által választott pénztárba. HA érdekelne egy olyan pénztár ami ebben a gazdasági csödtömegben is tud neked pézhozamot termelni és szívesen váltannál egy ilyen pénztárba. kérlek keres meg egy gyors tájékozató miatt. Segítesz magadnak mert a pénzed jó m. pénzárba van és segítesz nekem nem éhenhalni mert egy pici jutalékot kapok utánad.
Elérhetöséget prívát üziben megadom nagyon szívesen.
Köszönöm Lovas András
Hát én a másik oldalról vagyok.
Én viszont nem találom a megbízható, rendes, becsületes kolléganőmet.
Fagyizóba keresnék délutánra és hétvégére a tizennyóóóóckerbe...
Szia!
Ez szomorú.:((
Tesco-ban próbáltál ún pakolósnak jelentkezni? Bár nem tudom hol laksz, van-e Tesco a közelben. Vagy más nagyobb áruházban.
Szisztok!
Ez engem is érdekelne.
Szia!
Én 21 éves vagyok igaz nem nappali tagozatos és én sem találok :-(
További ajánlott fórumok:
- Örülnék ha több részmunkaidős állás lenne, mert így 50...
- A 4 órás részmunkaidős állás heti óraszámát tényleg megemelték 20 óráról 32 órára? Hol tudok utána nézni? Köszi.
- Te hol keresnél másodállást?
- Milyen feltételekkel vállalhatok részmunkaidős állást?
- Júniusra várom az első gyermekemet. Leszázalékolt vagyok, de részmunkaidőben dolgozom. Járna betegszabadság az én esetemben?
- Havi 7 napos főállás mellé milyen másodállást lenne érdemes vállalni?