Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mascarponés-epres pohárkrém recept

Mascarponés-epres pohárkrém recept

A Mascarponés-epres pohárkrém hozzávalói:
40 dkg eper
25 dkg mascarpone
10 dkg fehér csokoládé
2dl habtejszín
10 dkg porcukor


A Mascarponés-epres pohárkrém elkészítési módja:
Vízgőz felett megolvasztjuk a csokoládét. A mascarponét 5 dkg porcukorral összekeverjük, majd hozzákeverjük a megolvasztott csokit és a kemény habbá felvert tejszínt. A jól megmosott, kicsumázott epernek a felét 5 dkg porcukorral botmixerrel összeturmixoljuk. A megmaradt epret pedig feldaraboljuk. Pohárba rétegezve belekanalazgatjuk a mascarponés krémet, az epermasszát és a feldarabolt epret. Hűtőbe rakjuk, hogy jól lehűljön és az ízek összeérjenek.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mascarponés-epres pohárkrém elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook