Márványlapot hol tudok beszerezni? (tudásbázis)
Köszönöm a segítséget!!! :))
Csokoládé temperáláshoz a legpraktikusabb konyhai eszköz. Jól tartja a hőmérsékletét és ha nem vagdos rajta az ember ész nélkül nem karcosodik, mert az se előnyös éppen csokiszempontból ^^
A sírköves téma, nagyon morbid, de abszolút igazatok van. Mellesleg sose jutott volna eszembe.
Köszönöm még egyszer Mindenkinek!
Szia!
Teszvesz,vatera-pl.
Mi is a vaterán vettünk:)
én nem nagyon értem, hisz bármilyen savas dolog szétmarja, és elég ronda lesz.
egészen egyszerű dolgok is, mint paradicsom, citrom stb.
ráadásul nehéz. Azt emelgetni mosogatás közben...hááát....
én márvánnyal foglalkoztam, asztallapokat készítettem, de hogy is mondjam, kényes jószág, ha nincs megfelelően kezelve, és nem vigyázunk rá...
Sehonnan nem kapok ihletet, hogy hol találhatnék márványlapot. Pedig baromi hasznos lenne, és aki használja a receptjeiben, teljesen alap dologként említi, hogy az van és kész-pássz.
Szóval, akinek van otthon, vagy van ötlete, hogy hol találhatnék az legyen olyan kedves és ossza meg velem!