Hol tudok beszerezni régi újságokat? (tudásbázis)
Vaterán
én ott vettem a Tolnai Világlapja teljes 1908-as évfolyamát, kiadói kötésben.
Nagyon szép és olvasni is szenzációs !
Sziasztok! Nekem volna eladó két kötetből álló könyvkötő által bekötött 1919 június-szeptemberig
összegyűjtött Népszava összes száma.
Ha tud valaki segíteni hol lehetne ezt értékesíteni megköszönném.
üdv
E
Szerkesztőség!
Hogy ez nem jutott eszembe, milyen jó, hogy ti gondolkodtok helyettem!
Köszi a tippeket mindenkinek!
Ez komoly?
10-20 éves napilapok?
Oké, akkor odatelefonálok, tegnap 3 gyerekkel a bőrgyógyászaton 3 órát vártam, az most elég volt!
Köszi!
Nincs mit! :)
Érdemesegyébként először odacsörögni a könyvtárba. A múlkor - bár éppen vizsgaidőszak volt - két órát kellett várnom a bebocsáttatásra.
Köszi a segítséget, igen, mindenki inkább magazinokat gyűjt, érthető.
A Széchenyi könyvtár jó ötlet, meg fogom nézni, bár újságnak jobban örültem volna, dehát azért a fénymásolat is jobb, mint a semmi!
Még egyszer köszönöm!
Szia!
Érdemeskörülnézni bolhapiacokon. De nem túl gyakori. Ha vannak újságok, akkor is inkább régi magazinok (Bravo, IM, Nők Lapja).
A Széchenyi Könyvtárban (Budapest, Vár) ha megmondod, hogy mit keresel, akkor mikrofilmen előkeresik neked, elolvashatod és ki is fénymásolhatod. De magát az újságot nem adják oda.
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Amikor a gyerekeim születtek, leküldtem a páromat a kórház újságosstandjához, hogy napilapokat vegyen.
Jó ajándék lesz ez nekik, talán szeretnék tudni, mi történt aznap a nagyvilágban, amikor születtek.
Nemsokára 18 éves lesz az unokaöcsém, akit szívesen megajándékoznék hasonló újsággal, csak nem tudom, hol szerezhetném be.
További ajánlott fórumok:
- Utazási költségtérítéshez igénylőlapot hol tudok beszerezni?
- Hol tudok reklamálni, amiért nem kapunk reklám újságokat illetve szórólapokat?
- Citromsárga élelmiszerfestéket hol tudok beszerezni?
- Hol tudok a fodrászatomba színskálát beszerezni?
- Hol tudok beszerezni nagy méretű férfi öltönyt Budapesten?
- Hol tudok beszerezni KOMBUCHA teát?