Margit Kórház Balogh Beatrix (beszélgetés)
Szia!
Én nála szültem 4 hónapja,nekem csak pozitív tapasztalatom van Vele kapcsolatban,azóta is hozzá járok.
Amikor szültem,annak ellenére hogy ő volt az ügyeletes,szinte végig velem volt,és amíg bent voltam minden nap bejött hozzám.Vasárnap mikor mentem haza,csak miattam jött be,hogy kiszedje a varrataimat.
Sajna nem hozzá jártam terhesgondozásra,de szerencsére ő vizsgált meg minden nap mert túlhordtam a lányomat 1 héttel,ő indította a szülést,mert már nagyon érett volt a lepény,és mint utólag kiderült nagyon rövid volt a köldökzsinór.Szülés után nem tartotta a markát,sőt alig akarta elfogadni amit adtunk.
Kedves,emberséges orvos.Szóval nagy szerencse hogy hozzá kerültem.Ajánlom mindenkinek!
Szia! Én nem ismerem az említett doki nénit, másnál szültem, de a Margitba. Arra készülj fel, ha első bébi lesz, h vki segítsen emgtanítani szoptatni, mert a csecsemősök nagyon nincsenek toppon, lesz@rják az embert. Nekem egy 2. babás anyuka szobatársam segített.
Első baba lesz?
Sajnálom:(
Én nagyon várom már hogy jó kezekben legyek, a jelenlegi orvosom egy pancser ráadásul a pénzt elkéri úgyhogy inkább váltok, nem várom meg míg nagyobb bajt okoz.
Sokat voltam kórházban és akkor ismertem meg.Szülni nem szültem nála,csak egy missed ab-omnál volt ott
Én nagyon kedvelem!!!
Nagyon kedves,csupa +++
Szerintem a Margitban eléred
Sziasztok,
Kérem aki tudja a doktornő elérhetőségeit írja meg nekem, plusz ha van bármi vélemény róla azt is:)
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Margit Kórházban szülni
- Margit kórház nőgyógyászai
- Szent Margit kórház Budapest szülés, hozzáállás tapasztalatok!
- Dr. Balogh Beatrixról tudna valaki véleményt írni?
- Bp-i Margit Kórházban keresek szülésznőt-tapasztalatokat várok
- Van valakinek tapasztalata a Margit Kórház fejlődésneurológiai osztályáról? (akinek a babáját kezelik ott!))