Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Marcipán bevonatot a tortára mikor érdemes elkészíteni? fórum

Marcipán bevonatot a tortára mikor érdemes elkészíteni? (tudásbázis)


6. 4251c8780f (válaszként erre: 4. - Freddy36)
2013. aug. 2. 09:05

Köszönöm Neked is!

Akkor marad holnapra!

Kedvesek vagytok, köszönöm!

5. 4251c8780f (válaszként erre: 3. - Jollymama)
2013. aug. 2. 09:05

Szia!

Nagyon szépen köszönöm!!!

Akkor holnap fonok és teszem is rá rögtön!

És örülök, hogy írtad, hogy levegőn szárad, mert ezt sem tudtam, hogy most akkor hűtőbe tegyem, vagy ne!

Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

Izgulok :)

2013. aug. 2. 09:03
Én úgy tudom, hogy rögtön rá kell tenni, mert megdermed.Holnap a marcipán már kemény lenne, újra kellene gyúrnod, fonnod.
2013. aug. 2. 09:01

Szia!

A marcipán levegőn szárad ,tehát ha ma megformázod holnap már törni fog ,ha úgy akarod készen rátenni. A másik dolog hogy marcipán szobahőmérsékleten tárolható ,mert a hűtőben "izzadni" fog,vízcseppek fognak rajta kialakulni és elmaszatolódik!

2013. aug. 2. 08:56

Sziasztok! Holnap lesz a tesóm kislányának a szülinapja és kalaptortát készítek :)

Abban kérném a segítségeteket, hogy marcipán bevonat lesz rajta, amit megfonok, mintha szalmakalap lenne...

Megfonhatom ma, és akkor holnap borítom be vele, vagy holnap kellene fonni, és utána rátenni rögtön?

Illetve ha ma meg lehet fonni, akkor szobahőmérsékleten tároljam holnapig, vagy mehet a hűtőbe?

Mert ugye a tortához kell igazítanom,karima stb.

Nem tudom világos-e így, de úgy gondoltam kinyújtom a marcipánt, fölvágom vékony csíkokra, ezeket összefonom egymással és ezzel burkolnám a tortát, nagy karimával, marcipán szalaggal, virágokkal, pillangókkal!

Charlotte torta lenne burkolva így!

Köszönöm, ha valaki segít, életem első marcipánbevonatú formatortája lesz :)

2013. aug. 2. 08:56
S.O.S Marcipán bevonatot a tortára mikor érdemes elkészíteni?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook