Maradékok édessége (saját recept)





-maradék mákosguba
-friss tejbegríz(gríz,fele tej,fele víz,édesítő)
-házi dzsem(epres-meggyes a legfinomabb hozzá)
-1 nagy csomagos zselatin
-4-5 üvegkehely
A Maradékok édessége (saját recept) elkészítési módja:
1.üvegkehyely aljára 3-4 szem mákosguba 2.erre 1 ek dzsem 3.tejbegríz,a kehely tele legyen 4.ha kihűlt hűtőbe tesszük min 1 órára 5.dzsemet tegyünk még a szilárt tejbegríz tetejére Jó étvágyat!
Bármilyen dzsemmel vagy lekvárral finom.
Nagyon finom,ebédre is megfelelő.
30 perc alatt elkészül+még 60 perc hűtés.
A tejbegrízhez 1.5 %os tejet használjunk,kevés édesítőt.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Fannncsi, 2007. aug. 30. 13:22
A maradékok édessége (saját recept) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.