Már romlott lenne? (tudásbázis)
Értelek abszolút.
De a másik oldalt is.
Lehet, hogy magányos. Lehet, hogy depressziós.
Lehet, hogy épp hoxázott, miközben az egész napos meló után lecsüccsent bolti kukoricasalátát enni - és gondolta kiírja magából.
Lehet, hogy...
Annyi minden lehet.
Volt egy nagy trauma az életemben, attól még tettem a dolgom nap, mint nap. Azóta másképp látom a világot kicsit.
Más csak azt látta, hogy a metrón ülök. De, hogy mi van bennem épp - na azt senki sem sejtette.
Pardon az elterelésért.
Dehogy gondolom.Rosszul fogalmaztam.
Azt szerettem volna írni hogy ha lenne kreativitása akkor milyen hamar elkészíthetné saját kis kezével
Akinek ez nem világos, az hol volt biológián? Hol volt az előző 15-20-ne soroljuk évben távol a konyhától? Mi a karikát evett?
Ezek a kérdések a szomorúak, és nem bántántó szándékkal írom.
Ha feljön ilyesmi, én előítélet félre, legjobb tudásom szerint megválaszolom. Ha az egyszerűsítést szükségesnek látom, úgy mondom el. Amennyi hülyeséget összehordok, elfér ez is.
De sírjak vagy sírjak értelemmel? 5-7 éves korban bizonytalanok még a gyerekek esetleg. De előbb tudják szagról mi ehető, mi nem, mint hogy írni tudnának.
Erre kiÍRNAK egy fórumot. Hát, hát, hát..
És igen, mi van, ha nem mi akadunk rá, hanem pár ember, aki azt mondja, jóazmég?
Nem is Neked akartam írni.
3. bucili / erre válaszoltam volna. Nem is értem, miért neked írtam. :)
Nem értettem, miért az erős kioktatás, már értem.
Szerintem ne edd meg.
Amúgy ha arra jönne több voks, hogy nem romlott, akkor megennéd?
Én én nem gondolom egészségtelenek, és a kérdés szempontjából mindegy is. Viszont az ipari tojásfelhasználás során a tojást porítják, fertőtlenítik, mert így biztonságosabb, tovább eltartható és könnyebben szállítható. Ebből lesz az majonéz, amiből az átlag kukorica saláta. A szalmonella fertőzés csak akkor fordul elő általában ilyen esetekben, ha keresztfertőzött a kész termék.
A kész majonéz jellemzően avasodással romlik, és a beletett anyagot az oxigéntől elzárva még kvázi tartósítja is, és elsorolhatnék még egy rakás mi hány napos hogyan címkézik át gyakorlat szerűen dolgot, de ha az a vacak savanyú, akkor szerintem a kukorica erjedt meg, és ahol ennyire tré módom dolgoznak, hogy az pultban van, ott ne kísérletezzem azzal, hogy vajon ízlés dolga-e.
Persze nem én fogok hányni vagy fosni... Felőlem....
A kompót, üveges uborka sem "friss" mégsem egészségtelen. Nem jobban, mint egy tápozott hús, génkezelt növény.
Tudod, nem is lehetne semmit megenni, mert minden szennyezett.
Ilyen "kényes" termékre rá se nézek a boltokban.
Tojás-szavatosság 3perc alatt elkészíthető
Na akkor az már egy szalmonella-gombóc. Kuka sajnos.
Nézd a jó oldalát. A kukorica puffaszt úgyis.
Ha savanyú ne edd meg! Hiába lenne még napokig jó, ha valahol nem hűtötték és/vagy szennyzetten készítették, a dátum felejtős.
Ilyen étellel ne próbálkozz, ha jól sejtem, "fogyasztható", mint "minőségét megőrzi", de a savanyodás tutira olyan, ami a fogyaszthatatlanságot jelzi.
További ajánlott fórumok:
- Ha a hús nem nyálkás, és nincs elszíneződve, viszont volt kicsi szaga, akkor az fogyasztható még vagy romlott?
- A romlott főtt húsnak milyen szaga, íze van?
- Az egyik szemem többet romlott mint a másik....
- Vett már valaki nem romlott darált húst az Auchanban?
- Szemüveges gyermek szülei! Növelték a dioptriát, de az orvos szerint nem romlott a látása. Akkor minek növelték?
- Harmadjára romlott el a garanciás telefonom. Mit tehetek?