Már most deprimál a tudat, hogy mától rövidülnek a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Állítsd meg a Földet MOST, és nem rövidülnek tovább a nappalok! 😁
Az említett helyeken hiába több a világos órák száma, volna más, ami alkalmanként deprimálna. Jamaica trópusi hely, forró és nagyon csapadékos, Uruguay pedig a szubtrópusi monszun övezetben van. A viszonylag védett Kárpát-medencében is egyre gyakoribbak a szélsőséges időjárási események, én biztosan nem lennék kíváncsi azokra, amik az óceánok közelében adódhatnak ...
Ha a hideggel ellentétben bírod a párás meleget, akkor rajta, kerekedj fel! Angol nyelvtudással mindkét országban lehet boldogulni, és a spanyolt se lehet nagy ördöngösség megtanulni. 😀
Jó akkor kukoricán térdelve javítom: elcsüggeszt, szomorúvá tesz, lehangol.
Utálom a telet a sötét napokat, hiába ez a rend. Nem bírom a hideget, fázós vagyok. Elköltöznék Jamaicába, vagy akár Uruguay
Is szóba jöhetne. Dehát nem olyan egyszerű az...😕
Ez az élet/természet rendje, ne foglalkozz vele ! Örülj a nyár szépségeinek, járj kirándulni az erdőbe, menj vízpartra és a vízbe is, egyél sok finom gyümölcsöt,stb.
Attól nem leszel depis, hogy egyik állat megeszi a másikat ? (Én már nézni se bírom, ha egy természetfilmben ilyesmit mutatnak.) Ez is a természet rendje, tudomásul kell venni.
Ez megváltoztathatatlan.. Én sem szeretem a hideg, sötét évszakokat. De meg kell abban is találni a szépet s jót. Az ősz pl csodaszép, nagyon szeretek olyankor túrázni, a tél is hangulatos, karácsonyi vásárok, bekuckózás.. :)
Szép napot!
E. (egy nyárimádó) :)
Juj, ez engem is nyomasztott egy időben. Akkor mindig túl sokat vártam a nyaraktól. Utazás, bulik, strand, stb. Csupa boldogság. Persze sosem jött össze igazán jól.
Már nem foglalkoztat. Munka mellett úgyis alig tudok szabira menni nyáron.
Látod, ez a negatív gondolkodás. Annak örülj, hogy a nyár nagy része még előtted áll és ne azzal foglalkozz, amin te úgy sem tudsz változtatni.
Ilyen alapon akkor azon is kesereghetnél, hogy minden nappal rövidebb lesz az életed.
Csacsiság ilyeneken rágódni. Menj és élvezd az életet! Amíg lehet... 😀
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltás mától - valaki betársul?
- Alakformálás tudatosan
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Norbi Update mától 2012.07.20. Ki tart velem?
- Miért bántják azokat, akik tudatosan vállalnak egyedül gyermeket?
- Ahogy a napok rövidülnek.......