Már 47 napja nem jött meg és terhes tuti nem vagyok! Mi lehet a gond? (tudásbázis)
Sziasztok!
Azt tudnám javasolni (saját példa) hogy ne hagyd annyiban a dolgot! Ha bármikor előfordul még egyszer, keresd fel a nőgyógyászod! illetve nem is kell vele addig várni...
Fontos, hogy tisztában légy vele, mi zajlik odabenn! És minél később derülnek ki a dolgok, annál rosszabb! Nekem sokat kell járnom nőgyógyászhoz, és ne félj, egyáltalán nem kínos, vagy gáz :) Neki ez a munkája, neked meg az az érdeked, hogy egyszer egészséges csemetéid legyenek! Ez a legfontosabb, még ha eddig bele sem gondoltál.
Szóval mihamarabb keress egy szimpatikus (és lehetőleg tapasztalt) orvost, akiben megbízol, és kezdj rögtön rákszűréssel!
Az első furi lesz, de aztán már fel sem fogod venni... Ugye csajok? :D Csak bátorság!!!
Szia!
Nekem volt, hogy sokkal több napot is késett. A doki javasolta a fogamzásgátlót azóta nincs ilyen gondom. Tavaly abbahagytam pár hónapra, késett is, akkor a doki csinált hüvely ultrahangot mert fennt állt a veszélye a terhességnek is, akkor kiderült, hogy extra mennyiségű petét termelek (az egyikben 9, a másikban 11volt, a normál 3-4 lenne) csak éppen nem akarnak leszállíngózni a petefészkekből. Kaptam gyógyszer pár nap után meg is jött és szedem tovább a fogamzásgátlót.
A nőgyógyitól meg ne félj, és járj el becsülettel minimum évente. Ez nem játék!!!!
inkább attól félj, ha nem derül ki időben hogy baj van, csak még nagyobb lesz később.
mindenképpen menj el.
rengeteg dolog miatt nem jöhet meg a menstruációd.
nekem például pajzsmirigy gond miatt, jön meg 2-3 havonta.
mindenképpen keress fel egy nőgyógyászt.
Egyet értek a két előttem szólóval.
Irány a doki,max. kapsz egy szurit,és minden rendben lesz.
További ajánlott fórumok:
- Olyan férfitól vagyok terhes, aki lehet sose lehet velem
- Mitől lehet a terhességi teszt pozitív ha mégsem vagyok terhes?
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Volt 2 pozitiv terhességi tesztem, egy hónapja..3 hónapja nem jött meg, orvos szerint nem vagyok terhes, mi lehet?