Már 1 éve tartó folyamatos P3 citológiai teszt mitől lehet? (tudásbázis)
2014-től volt p3-as citológiai eredményeim, a dokim azt mondta akkor hogy isoprinosint kell alkalmazni, jártam hozzá rendszeresen.
Idén januárban szintén voltak rákszűrésen, februárra már pozitívat teszteltem. Kijött az eredmény, l-sil, hpv, stb, - gyanúúúúúú.....
7 hetesen felirányítottak az onkológiára, a főorvos enyhén leb*ott minek lett terhes ilyen eredmények mellett.... Ki kell kaparni a gyereket - így fogalmazott.... Egy teljesen idegen orvos....
-Mikor?
-Megvárjuk a 12. hetet...
-WTF??????? addigra szokták elvégezni ezeken a műtéteket, nekem várnom kellett addig....
9 hetesen kerestem egy másik nődokit, elvittem hozzá minden papíromat! Átnézte.... Azt mondta semmi nincs. Nézett méhszájat, tökéletes a felszíne, nem lát eltérést szabad szemmel.....
Punch-biosziát csinált, ami nem volt kellemes élmény. 5 mintát vett, 2-4-6-8-10 órás tenyésztéssel.
EREDMÉNY: teljesen negatív minden, egyben tartott akárkik, nem kórosok a szövetminták... Nincs hpvm, nincs méhnyakrákom.
orvos-orvos között ekkora különbség van!
Az egyik főorvos már kiakart kaparni vizsgálat nélkül, a másik főorvos méhszáj biopszia (3 cm eltávolított össz szövet) után azt mondta kihordható terhesség, teljesen jó minden!
Ajánlom, keress egy normális dokit!
Végeztesd el rendesen a vizsgálatot, amit felír gyógyszert szedd rendesen, mert nem játék! HPVből alakulhat ki a méhnyakrák! Nem vicc, ha babát akartok, tessék rendbe tenni magad, az egészséged! Csak okosan!
További ajánlott fórumok:
- Terhességi teszt, leghamarabb mikor lehet pozitív? Segítsetek!
- Negatív teszt, de lehet baba?
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- Ha rosszul tartottam a terhességi tesztet, akkor az eredmény lehet fals pozitív?
- P3-as citológia mellett a terhességet végig lehet csinálni?
- Terhesség utolsó hónapjaiban lehet citológiát csináltatni?