Igen voltam dokinál, kaptam is antibiotikumot(aktil duo-t), de nem használt semmit(sőt nagyobbak is lettek a manduláim). Szerdán megyek vissza hozzá, megbeszélni a műtétet, szerintem csinálunk vérképet, jövöhét kedden pedig szív uh-m lesz.Ha eltérés lesz, akkor természetesen tolódik a mandula műtét...
Nekem ínhüvelygyulladás volt a kezembe 1 évig kínlódtam vele , mert először nem tudták mi a bajom , begipszelték levették begipszelték levették, aztán elküldtek a gégészetre és kiderült ,hogy idült mandulagy. van ami olyan szinten volt, hogy a mandulám már nem fájt egyáltalán, azért mert ráhúzódott a kezemre és ki kellett vetetenem a mandulámat, de azóta semmi bajom a kezemnek , de azóta immunerősítőt kell szednem, mert az immunrendszerem legyengült nagyon .Huzos volt amikor kivették, mert én nagyon megszenvedtem vele, de azért túléltem.
Anyukámnak volt szívizomgyulladása 18 évesen, szerintem ha Neked az lenne, nem tudnál még ide írni se. Azt mondta, mozdulni se bírt. Kapott csomó gyógyszert, de nem vitték kórházba. Viszont a szíve azóta se működik tökéletesen.
És itt nem arról van szó, akinek néha-néha begyullad a mandulája - hiszen ez egy védelmi funkciót tölt be az emberi szervezetnél -, hanem arról, amikor a gyulladás folyamatos.
Köszi.:( csak mert ikreim vannak akik most 2 évesek...nagyon remélem, hogy nem mutat a szívultrahang semmilyen eltérést. Bár elég gyanús a dolog. Mennyi ideig volt anyukád szanatóriumba(csak hogy felkészítsem magam a legrosszabbra)?
Sziasztok! Lassan 1 éve, hogy ki kellene venni a manduláimat,de halasztódott a dolog...kb. 1 hónapja kezdődött minden, amikor a mandulám begyulladt és leesett róla egy gennydarab. Utána elkezdett fájni minden izületem és a mellkasom is. Szívultrahangra csak 31.-én megyek, hétfő pedig gégészetre, remélem kapok végre időpontot a műtétre. Járt ugy valaki hogy a szívére huzodott a gyulladás? (Ha tényleg ez a bajom akkor)Utána muszáj kórházba mennem?