Mammográfia Miskolc (beszélgetés)
Én is 2 éve voltam itt először.Nyáron lenne esedékes, elkezdtem időpontot intézni.Nem sikerült elérni őket.Másnap jött az Ántsz behívó,szeptember 9 re...:)
Na meg írják, hogy útiköltség papírt is biztosítanak,ha kell...
2 éve nem emlékszem ilyenre...
Ha nem Miskolci vagy, akkor itt próbáld:
Mammográfiás Központ:(Együtt működnek a Diősgyőri, azaz Vasgyári Kórházzal)
Megyei Kórház
Cím: 3501 Miskolc, Szentpéteri kapu 72.-76.
Tel.: 46/515-200/1394 mellék.
Köszönöm, nem miskolci vagyok egyébként, nem tudom, akkor is mehetek-e a Misek-be.
Csak azt furcsállom, hogy eddig olyan szervezetten zajlott és mindig pontosan jött az értesítés időponttal, ebben az évben pedig a környezetemben bárkit kérdezek, senki sem kapta meg...
Próbáld meg a Semmelweis Kórházban lévő Szűrő-vel felvenni a kapcsolatot, Ők elérhetőek.
Sajna többet nem tudok segíteni, de illetékes eme témában a miskolci lakosokkal kapcsolatban, sőt...
Amúgy szokott elakadás lenni, sajnos a rendszerben, de ha nem szeretnél várni, és persze ez így jó, akkor marad a másik Kórház...
Sok Szerencsét, Jó Egészséget
Akik a diósgyőri rendelőbe jártok kétévente mammográfiás vizsgálatra, idén kaptatok levélben időpontot?
Én két éve voltam először, akkor megkaptam a "meghívót", majd az eredményt is postán. Ezen a nyáron lett volna esedékes újra, de nem kaptam levelet, sem én, sem a kolléganőim. Telefonon sem tudtam elérni a rendelőt. Megszűnt ott ez a szervezett szűrés? Mit tudtok róla?