Málnás keksz recept
A Málnás keksz hozzávalói:50 g vaj
100 g cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csipet só
2 db tojás
1 csomag vaníliás pudingpor
250 g finomliszt
1 csomag sütőpor
150 g málnadzsem
A Málnás keksz elkészítési módja:
A vajat a cukorral, sóval és vaníliás cukorral krémesre kavarjuk, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat. Rászitáljuk a pudinggal és a sütőporral elkavart lisztet. Sima tésztává dolgozzuk. A tésztából apró golyókat formázzunk, sütőpapírral bélelt tepsikbe rakjuk. Mindegyik golyó közepébe egy-egy mélyedést nyomunk, elosszuk bele a málnadzsemet. A tepsiket egymásután 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 15 percig sütjük. Kivesszük és hűlni hagyjuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2017. ápr. 13. 05:28
A málnás keksz elkészítési módja és hozzávalói.