Málnakrémleves recept
A Málnakrémleves hozzávalói:40 dkg málna
2 dl tej
2 dl habtejszín
3 ek cukor
1 tasak vaníliás cukor
1 tasak főzés nélkül készítendő vaníliás pudingpor
díszítéshez: citromfűlevél és pár szem málna
A Málnakrémleves elkészítési módja:
A megmosott málnát összeturmixoljuk a tejjel, a tejszínnel, a cukorral, a vaníliás cukorral és a pudingporral. Pár szemet elveszünk a málnából turmixolás előtt a díszítéshez. A krémlevesünket érdemes átszűrnünk, hogy a málnamagoktól megszabaduljunk!! Legalább 2 órára behűtjük. Díszíthetjük mandulaforgáccsal és pár szem málnával, vagy esetleg tejszínhabbal.....
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: cicaaa65, 2013. febr. 10. 08:01
A málnakrémleves elkészítési módja és hozzávalói.