Majorannás, vörösboros libacomb recept

4 db libacomb,
2 fej vöröshagyma,
2 pohár vörösbor,
2 db alma,
2 teáskanál mazsola,
4 szem burgonya,
só,
majoranna,
cukor,
fahéj.
A Majorannás, vörösboros libacomb elkészítési módja:
A combokat megmossuk, lecsöpögtetjük és bedörzsöljük sóval. A hagymát felkarikázzuk. A combokat tűzálló tálba tesszük, megszórjuk a majorannával, a hagymakarikákkal és felöntjük a vörösborral. Sütőben 180 fokon mintegy 35 percig sütjük. Közben az almákat megmossuk, magházukat eltávolítjuk. A mazsolát a fahéjjal és a cukorral összekeverjük és az almákba töltjük. Az almákat és a meghámozott burgonyákat a libacombok mellé tesszük és kb. 25 perc alatt készre sütjük. Tányérra rendezzük. Az edényben maradt lét átszűrjük, kissé besűrítjük és ezt a szószt kínáljuk a combokhoz.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. márc. 4. 15:35
A majorannás, vörösboros libacomb elkészítési módja és hozzávalói.