Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sütőben sült ragus hús recept

Sütőben sült ragus hús recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény

A Sütőben sült ragus hús hozzávalói:
sertés karaj vagy comb (esetleg pulyka-, vagy csirkemell)
1 közepes üveg csiperke gomba és/vagy friss gomba
1 doboz tejföl
kis fej vöröshagyma

bors
reszelt sajt
étolaj


A Sütőben sült ragus hús elkészítési módja:
A húst vékonyra szeletelem majd kiklopfolom,etután hirtelen kevés olajban kisütöm. A hagymát kicsi olajon megfuttatom,rádobom a gombát és ha megpárolódott hozzákeverem a tejfölt,felforralom és lehúzom a tűzről.Beleszórok egy kevés reszelt sajtot és jól összekeverem. A húst tűzálló edénybe teszem sorba,ráöntöm a gombás ragut megszórom a tetejét reszelt sajttal majd előmelegített forró sütőben kb 15 perc alatt készre sütöm.

A sütéskor nem kell letakarni,hiszen annyi elég neki még a sajt megpirul.


Kategória: Húsételek receptjei


A sütőben sült ragus hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook