Sütőben sült ragus hús recept



sertés karaj vagy comb (esetleg pulyka-, vagy csirkemell)
1 közepes üveg csiperke gomba és/vagy friss gomba
1 doboz tejföl
kis fej vöröshagyma
só
bors
reszelt sajt
étolaj
A Sütőben sült ragus hús elkészítési módja:
A húst vékonyra szeletelem majd kiklopfolom,etután hirtelen kevés olajban kisütöm. A hagymát kicsi olajon megfuttatom,rádobom a gombát és ha megpárolódott hozzákeverem a tejfölt,felforralom és lehúzom a tűzről.Beleszórok egy kevés reszelt sajtot és jól összekeverem. A húst tűzálló edénybe teszem sorba,ráöntöm a gombás ragut megszórom a tetejét reszelt sajttal majd előmelegített forró sütőben kb 15 perc alatt készre sütöm.
A sütéskor nem kell letakarni,hiszen annyi elég neki még a sajt megpirul.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 6b6da067a2, 2008. márc. 4. 14:32
A sütőben sült ragus hús elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.