Húsos karfiolpúp recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Húsos karfiolpúp hozzávalói:
1 fej karfiol,
0,5 kg darált sertéshús,
2 db tojás,
2 db zsemle,
zsemlemorzsa,
pirospaprika,
só,
bors,
fokhagymakrém.
A Húsos karfiolpúp elkészítési módja:
A megtisztított karfiolt egészben megpároljuk, majd kivajazott üvegtálba rakjuk. A darálthúst összekeverjük a füszerekkel, a tojással és az áztatott zsemlével. A kész masszával bevonjuk a karfiolfejet és megszórjuk zsemlemorzsával. Sütőben 60 percet sütjük. Még melegen meghinthetjük reszelt sajttal.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. márc. 1. 13:42
A húsos karfiolpúp elkészítési módja és hozzávalói.