Majoránnás csirkemáj recept
30 perc
A Majoránnás csirkemáj hozzávalói:
50 dkg csirkemáj
1 nagy fej lila hagyma
2 gerezd foghagyma
2 kanál kacsa zsír
só, fehér bors, pirospaprika, majoránna
A Majoránnás csirkemáj elkészítési módja:
A májat megmosom, nagyobb kockákra vágom. A hagymát megpucolom lemosom, kockára vágom, a foghagymát is. Magas falú serpenyőben a kacsa zsírt felmelegítem, beleteszem a hagymát picit megsózom, átkeverem, majd a foghagymát is hozzá adom, többször kevergetve megpárolom. Ráteszem a májat, majd a piros paprikát, jól összekeverem, és megsütöm , mielőtt kész lenne, megszórom majoránnával,átkeverem ezután már ne süssük tovább. Jó étvágyat!
A majoránnát,én azért teszem a végén az ételhez, mert így jobban kiérződik az íze. Rizzsel tálaltam.
Gyors ebéd, de vacsorának is finom.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: f047cd7294, 2019. ápr. 27. 19:33
A majoránnás csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.