Magzatvíz szivárgás második trimeszterben, volt valakinel? Meddig lehet igy kihúzni? (tudásbázis kérdés)
Mar vasarnaptol nincs szivargas:) Dokim hivott, szerinte jo elojel. Antibiotikumot es magneziumot kapok.
Sziasztok,
Nalam megszunt a szivargas, es ujra normalis a magzatviz mennyisege. A dokim szerint ha csak kicsit repedt meg a burok, az be tud forrni magatol. Csak azt nem ertem, ha csak kicsit repedt meg, hogy folyt el megis olyan sok viz. De nem is erdekes, lenyeg, hogy minden rendben! A fertozest minden heten nezik nekem verbol, eddig jo az eredmeny.
Melankloe, nagyon drukkolok nektek, remelem nalad is hasonloan lesz majd! De ha 2 napja nincs szivargas, az nagyon jo!
Hamo87, koszi, hogy leirtad, hogy nalad, hogy volt, orulok, hogy vegulis minden rendben!
A probléma a vízszivárgással sajnos nem az,hogy elfogy a víz,hanem az extrém fertőzésveszély. Engem azért indítottak a 34+4 héten,három nappal a vízszivárgás indulása után (nálunk itt ennyi a határ.)
Remélem, fiatalabb terhesség esetében van valami megoldás,amivel el lehet kerülni a súlyos fertőzést és bent lehet tartani a babát.
En mar nem tudom mit gondoljak...nagyon felek
Szerintem a vízszivárgás nem tud leállni.
Sziasztok. En 20hetes kismama vagyok szivargott a magzatvizem...nem tudom mennyi, mert doktorno nem mondta, csak azt, hogy lat a beteten, amit leontott oldattal. Azota bentfogtak. Fajasok nincsenek, 2 napja nincs szivargas. Ugy felek. Szerintetek ki lehet vele huzni? Lehet, hogy vegleg leallt? Itt alig mondanak valamit!
Szia nekem a 29. Héten kezdett el folyni még az nap pécsre kerültünk korházba vissza tartásra és a 32. Hétre született meg a kisfiam. Aki azota 5 éves egészséges nagy fiu... remélem minden rendbe lessz veletek. Kitartás..☺
Nekem is csak szivárgott,és a szülésig volt elég vizem így,de a hangsúly sajnos a nagyon magas fertőzésveszélyen van... :-( Remélem, a második trimeszterben még van valami lehetőség "befoltozni". Ha szivárgás van,akkor valamit cainálni kell,nem áll el magától.
Nem tudni mitol lehet.
Remeltem, hogy hatha itt majd olvasok par biztato tortenetet, de ugy latom ez szerencsere nem gyakori dolog.
Júj csak most olvaslak :( / egy klubból valók vagyunk/
Mi történhetett, nem tudják ?
Hogy hol, nemtudom, csak kohogesnel, tusszentesnel jon egy kis viz, egyebkent nem. Azt mondtak, amig nem leszek lazas, vagy el nem fogy a viz, nem veszik ki. 25 hetes vagyok.
Attól is függ, hol és mennyire repedt a burok...
Hanyadik hétben vagy?
Nekem a 37. hétben indult el a szivárgás, három napig vártak, azután muszáj volt megindítani a szülést, mert annyira magas a fertőzésveszély kockázata... Nem hiszem,hogy ez a második trimeszterre ne vonatkozna :(
Tegnap es ma is egesz nap a korhazban voltam, tobb doki is megnezett, tudom, hogy nagy baj, elmondtak, hogy barmikor beindulhat a szules es nagy a fertozes kockazata. Csak remenykedek, hogy van ra esely, hogy kihuzzuk meg ha nem is a vegeig, de meg jopar hetig.
Sajnos volt:(
Dokiddal beszéltél már?
Te és mit mondott a doki?, mert ez nagy gond ám! el is vetélhetsz....
Magzatviz szivargas masodik trimeszterben, volt valakinel? Meddig lehet igy kihuzni?
További ajánlott fórumok: