13 30-tól van doki.Megnézetem magam.Közben beszéltem egy védönö ismerössel.Állitólag ez normális,mert a méhlepény most veszi át a hormonok szerepét és ezért van...azért én megkérdem a doktorbácsit.Csak lenne már délután...
Sziasztok.Én 13 hetes kismama vagyok.este azt vettem észre,hogy folyik belőlem ilyen víz szerű akármi.Szintelen szagtalan.nem sok,de a bugyin látszott.Lehet,hogy a magzatvíz szivárogna?Tud erröl valaki vmit mondani?Nagyon megijedtem...
A magzatvíz szivárgását néha nehéz megkülönböztetni a vizelettől. Ha mégis erre gyanakszol, fordulj orvoshoz, mert csak vizsgálattal lehet biztosan megállapítani, hogy mi történik odabenn. Ha megreped a burok, akkor bent tartanak a kórházban, hátha megindul a szülés. Ha túl sokat kell várni, antibiotikumot adnak a fertőzés elkerülése érdekében.
Ha biztosra akarsz menni,menj el a patikába és vegyél,nem tudom mi a neve pontosan,de van egy speciális betét ami ki mutatja ha valóban a magzatvíz szivárog!
Biztosan ismerik a patikusok,állítólag minden patikában tartanak,nekem a védőnőm ajánlotta!
igen folyás eddig is volt, de ez 'vizesebb'. bocsi, nem akarom részletezni, de muszáj, szóval a folyásnak másmilyen helye van a fehérneműn, ez két napja sztem olyan mint a víz. de ez lehet normális... fogalmam sincs, felhívom a dokit, csak érdekelt a véleményetek. Köszi!
Ja, és ezzel egyidőban furán is érzem magam, a hasam is mintha más lenne, de biztos csak bebeszélem az egészet:), ezért majd a doki tudni fogja.