Magyaros ördögsaláta csülökkel recept

50dkg káposztasaláta
15dkg kockára vágott főtt füstölt csülök
1dl olaj
2 tojás sárgája
1 dl száraz vörösbor
1 mokkáskanál mustár
2-3 kávéskanál darált cseresznye-paprika
1-2 kávéskanál félcsípős paprikaőrlemény
1 citrom leve
1 mokkáskanál hagymakrém
késhegynyi bors.
A Magyaros ördögsaláta csülökkel elkészítési módja:
Egy nappal korábban a hagyományos édes-ecetes módon elkészítjük a káposztasalátát. A tojássárgájához cseppenként adjuk kevergetés közben az olajat, s ha már jól eldolgoztuk, csak akkor adjuk hozzá a többi fűszert és a húst. Az így elkészült mártást ugyancsak egy napig érleljük. Csak közvetlenül tálalás előtt keverjük össze igen alaposan a hűtőből kivett, s szobahőmérsékletű káposztasalátával.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2009. ápr. 14. 13:17
A magyaros ördögsaláta csülökkel elkészítési módja és hozzávalói.