Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Magyaros csirkemáj gombával recept

Magyaros csirkemáj gombával recept

A Magyaros csirkemáj gombával hozzávalói:
50 dkg csirkemáj
25 dkg gomba (vagy 1 konzerv gomba lé nélkül)
10 dkg füstölt szalonna
1 nagy fej hagyma
olaj
pirospaprika

bors majoranna


A Magyaros csirkemáj gombával elkészítési módja:
A megtisztított hagymát apróra vágjuk. A szalonnát kis darabokra vágjuk. A gombát is megtisztítjuk,vékonyan felszeleteljük. A serpenyőben az olajat felmelegítjük,hozzáadjuk a hagymát és a szalonnát,és világosra pirítjuk. Hozzáadjuk a felszeletelt gombát is,és tovább pirítjuk kis ideig. A megmosott,egészben hagyott csirkemájat is hozzáadjuk. Óvatosan kevergetve addig sütjük,míg a máj megpuhul. Vigyázzunk,ne süssük túl,mert akkor a máj kemény lesz. Ha megsült,megszórjuk sóval,borssal,pirospaprikával.

Sült burgonyával,salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A magyaros csirkemáj gombával elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook