Mágneses Biorezonancia - Leszokni a dohányzásról. Mik a tapasztalatok? (tudásbázis)
Gratulálok a kitartásodhoz, csak így tovább! Ügyes vagy.
Kár, hogy anyukád nem tartott ki. Sajnos, így vissza fog szokni.
Én már 10 és fél éve nem cigizek, de ha rágyújtanék, tuti vissza is szoknék. De nem akarok, sokkal jobb cigi nélkül.
Szia Böce és Mindenki
Ködzönöm az okos jókívánságokat. A buli jól sikerült
nagyon. Februárban mikor beteg lettem anyu 55 évi masszív cigizés után letette, de legnagyobb sajnálatomra tegnap
láttam hogy az egyik vendégtől
elkunyerált vagy 5 szálat lassan
az este folyamán az italához.
De ő csak most mert buli van...!
Anyu legalább engem ne hülyíts
tudjuk sajnos ez mit jelent.
Én kitartottam, nem volt túl
nehéz de azért sokat gondoltam
rá.
Lilla
Szia!
Tarts ki! Én is úgy éreztem, hogy elvettek tőlem valamit, de azt mondtam, nem elvették, én váltam meg tőle!
Ne süppedj bele az önsajnálatba, hanem inkább légy büszke magadra, hogy ezt is meg tudod tenni!
Önmagad miatt se gyújts rá, én azt mondtam magamnak, hogy már csak megmutatom magamnak és mindenkinek, hogy képes vagy rá! És büszke vagyok magamra!
Szóval ne sajnálgasd magad, inkább légy büszke. És keress örömöket, nevess sokat, légy laza.
Menni fog! Jó bulizást!
Sziasztok
Este grilles buli. Az első olyan hogy nem iszom és nem dohányzom szét az agyamat ...!!
Sajnos még mindig hatalmas
áldozatnak érzem ezt, magamat
pedig egy szerencsétlen lúzernek akitől mindent elvesz az
élet...! Nem baj, ki KELL tartanom valahogy !!!!
Sziasztok
Böce köszi a hsz- dat.
Szóval 2. nap.
Reggeli után erős sóvárgás a
kecsketejes kávém és hozzá a
két szál cigi után. Téblábolás
össze-vissza a lakásban, erős
megrablottság-és kifosztottság-érzés. Nem tehetek róla de azt
érzem hogy elvették az utolsó
dolgot ami még örömet tudott
okozni. Persze tudom én hogy
erősen túlzok, ez az egész így
hülyeség a részemről, baromi
rossz a hozzáállás, stb...
Böce tanácsát követve szorgalmasan iszom a vizet, már
a 4. liternél tartok. Lekötöm
magam, elmegyek sétálni, de egyfolytában sajnálom magamat.
Folyton ott van a fejemben.
Most ott tartok hogy megbántam
hogy elmentem a leszoktatásra,
ettől függetlenül ez s nap úgy fog
eltelni hogy nyista cigi.
Sziasztok, holnap megint írok.
Szia!
Kiartás, menni fog. Igyál sok vizet, üdítőt ne, gyümölcslevet se, semmi olyat, amiben nikotinamid vagy niacid van, mert amiatt kívánni fogod a cigit.
A sok víz segít kiüríteni a nikotint és nem fogod kívánni.
Sok szerencsét!
Sziasztok
42 éve cigizek. Imádtam, és most is imádnám...! Sajnos a
körülmények arra kényszerítenek
hogy abbahagyjam, mert beteg
lettem. Tudtam hogy önerőből nem fog menni, ezért ma délután
elmentem én is abiorezonanciás
leszoktatásra. Kb. 2 óra telt el
mióta kijöttem az épületből.
Simán rá tudnék gyújtani, de természetesen nem teszem.
Holnap megint írok. A srác 2 hét
múlva várja a visszajelzést.
Tehát holnap.
Én 10 éve voltam ilyen biorezonanciáson. Nagyon-nagyon le akartam szokni a cigiről (már napi majdnem 2 doboznál tartottam), és úgy éreztem, hogy kell a lelkemnek valami erősítés.
Hogy az segített-e vagy az erős elhatározás, azt nem tudom, de a kezelés után én egyáltalán nem kívántam a cigit. Utána is csak álmomban. De ott még rá is gyújtottam :D
10 éve nem dohányzom. Viszont azt is betartottam, hogy az abbahagyás után csak vizet, ásványvizet ittam, semmiféle üdítőt, mert azokban általában van nikotinamid, ami a nikotinfüggő receptorokat újra izgatja és ezért nem tudnak sokan leszokni.
No meg azért, mert nem olyan igazi az elhatározás.
Hello magneshivő emberek.
Van egy legios mondas: "minden a fejben dol el"
Remelem nem azt akarjatok mondani, hogy egy magnessel a fuletekben leszoktatok a cigarettarol?
Minden a fejben dol el! ha fogvajot dugsz a fuledbe akkor is leszoksz, ha akarod, ha nem akkor johet az aranymagnes is, gyemant pityputtyal. Itt akkor is a cigi nyer! A dohanyzas betegseg az agyban, mint az alkohol a jatekfuggoseg vagy barmi amire ra tudunk szokni. Gatlastalanul uzzuk es kesz! Nem lehet magnessel gyogyitani. Ahhoz az agyba kellene cigikihagyo magnest tenni az meg nehez lenne kicsiket! Sok sikert a magneshez, de ne fizessetek folosleges butasagert. Afrikaban het percenkent hal meg egy gyermek szomjan vagy ehen, koltsd arra a penzed.
Biorezonancia?
Csikket vigyél, bedobják egy varázsdobozba és kivonják a "rossz rezonaciát", ha erröl beszéltek.
Én kóklerségnek tartom, de két embert ismertem, erős dohányosok voltak, az egyik orvos és abbahagyták.
Persze megszegtem a szabályokat.Ugyanis vannak szabályok.Kaptam egy nagyon rossz hírt,és rágyújtottam.Nem kellett volna.Rossz volt az időzítés,és már hitem sincs benne.Ennyi.Az egész agyban dől el.Én még nem jutottam el addig.
Üzenem azoknak akik gondolkodnak a kezelésen,csak akkor menjenek,ha tényleg le akarják tenni a cigit,nincs zavaró tényező,és minden nagyon nyugi a környezetében.
Visszaolvastam a hozzászólásokat, mivel én is kacérkodom evvel a leszokási módszerrel
Most van kuponon nagyon kedvező áron, gondoltam próba szerencse
nem vagyok egy erős dohányos, ma is még rá sem gyujtottam.
Van, hogy kettőt szivok, van hogy 5-öt.
Tehát én bármikor le tudnám tenni, de nem teszem, mert a napi szertartáshoz hozzátartozik.
És ettől félek, hogy nekem nem a nikotin hiányozna, hanem azok a mozdulatok, az, hogy este kimegyek a teraszra, amig telefonálok, vagy a déli kávé mellé elszivni.
Szóval szerintem ez a nehéz, az agyadat átállitani, hogy ezektől a szokásoktól eltávolodj!
De nem akarok cigiző lenni, sajnos a gyerekeim is szivják, és példát akarok mutatni, ma már "ciki" a cigi!
Én pl.egyáltalán nemhittem benne, és nem is volt bennem szent ehatározás. Gondoltam, próba szerencse, mert nem vagyok túl akaraterős, sajnos.
A cigicsikkes hókuszpókot a helyére tettem magamban (sokaknak kell a varázslat), és nekem bizony haszált.
A leghatékonyabb módszer jelenleg,. de ez sem válik be mindenkinél.
Mindenesetre, akinek segítségre van szüksége, az ne hagyja ki, nem olyan nagy összeg.
Ugyanez nen mondható el a tapaszról, az mellett én vígan bagóztam.
Ja , és napi 2 dobozzal szívtam...
Látatlanban? Látva is baromság
:)
Ugyanakkor 2 embert ismerek akik abbahagyták, az egyik orvos
Nem más ez mint valami agykontroll. HA hiszel benne mélyen, használ, de reális ember nem hisz, igy nem is tud leszokni vele
Nos, én nagyon morcos vagyok ezekre a cégekre, mindet betiltanám és nagyon gusztustlannak tartom, hogy a törvények engedélyezik az ilyen félrevezetéseket. Ugyanabba a csoportba sorolom, mint a betelefonálós játékokat, a tévéshopos átveréseket és a beteg, kiszolgáltatott embereket megcélzó "csodagyógymódok" lelkiismeret nélküli forgalmazóit.
Én magam részt vettem egy ilyen biorezonanciás marhaságon, megkajáltam sajnos a dumát. Miután jópárszor próbálkoztam akkor már a leszokásról, gondoltam, megpróbálom. Akkor még 10 ezerbe fájt a kísérlet. Elmentem és már az furcsa volt, hogy az utolsó elszívott cigim félbehagyott csikkjét be kellett vinnem és azt beletették egy ócska konzervdobozba (!), ami vezetékekkel volt összekötve a csodagépppel. Mondván: "ez a készülék így az általam szívott márkájú cigi rezgésszámát veszi át". Én gondolkodó ember vagyok, ez a humbug már akkor sértette a fülem. Aztán két rézlapra rátettem a kezem, 10 percig sámánkodtak és mehettem utamra. Fél óra múlva már ugyanúgy ingerenciám volt a rágyújtásra, néhány óráig kínlódtam, aztán rágyújtottam.
Felhívtam őket, azt mondták, menjek vissza egy ingyenes "megerősítő" kezelésre. Visszamentem, eredmény ugyanez. 3 órára sem szoktam le ezzel és nem is éreztem a világon semmit.
Mostmár, hogy azóta magamtól képes voltam felhagyni a cigivel (remélem, ki tudok tartani), világosan látom, hogy ez a biorezonancia-kamu egy placebo. Azoknak használ, akik képesek elhinni ezt a tudománytalan baromságot, de azok maguktól szoknak le, nem a biorezonanciától. Ha valakinek a placebo hatás megér ennyi pénzt, mert ezzel tudja magát "meghülyíteni", az fizessen és próbálja ki. De azt ígérni, hogy ez bármilyen mértékben használ, mert a cigi rezgészámát átvéve kiiktatja a rezgéseivel a cigaretta iránti függőséget... hát ez a világ legnagyobb hazugsága.
Egy éve nem írt senki ide...
Én kipróbáltam a biorezonanciás kezelést. Kamunak is tűnik meg nem is. Lehet hogy csupán te beszéled be magadnak, hogy valóban hat... minden estre a kezelés után elbágyadtam, és szenvedek azóta is, mert az elvonási tünetek jelentkeznek (nem folyamatosan, hanem rámtör néha a gondolat.) Qrva jól esne egy cigi, de azért mondok nemet, mert végig akarom csinálni és nem azért mert megutáltam, vagy olyan nagyon segített volna a program. Öntöm magamba a vizet és nem eszem tele magam, igyekszem nemkávézni és nem sörözni... Szóval semmit nem merek.
További ajánlott fórumok:
- Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról
- Hogyan tudok leszokni a dohányzásról?
- Ki akar velem együtt leszokni a dohányzásról?
- Próbált -e már valaki leszokni a dohányzásról Allen Carr módszerrel?
- A biorezonancia tényleg segít leszokni a dohányzásról??
- Tud valaki Pécsen dohányzás leszoktató biorezonanciás kezelést?