Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Magdaléna lepény(krumplis süti) recept

Magdaléna lepény(krumplis süti) recept

A Magdaléna lepény(krumplis süti) hozzávalói:
Tészta:
25dkg liszt
10dkg zsír
8dkg cukor
1tojás sárgája
fél sütőpor
Töltelék:
25dkg cukor
3tojás sárgája
2-3ek víz
20dkg főtt krumpli
3-4reszelt alma,
1 vaníliás cukor
10dkg darált dió
4 tojás habja


A Magdaléna lepény(krumplis süti) elkészítési módja:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, két részre osztjuk. A cukrot kikeverjük a tojások sárgájával, beletesszük a van. cukrot, összetört krumplit, diót, a reszelt almát, és ha kell még a pár kanál vizet. Összedolgozzuk, és óvatosan belekeverjük a tojások habját. Kikent tepsibe nyújtjuk a lapot, rátesszük a tölteléket, majd a tetejére a második lapot. Közepes hőmérsékleten sütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A magdaléna lepény(krumplis süti) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook