Magas stressztűrő képesség (beszélgetés)
Na ezzel én is így vagyok.
Traccspartiztunk néhány ismerőssel kivel, mivan, mindenki sírt-rít; majd én röpke 20 percben előadtam az elmúlt egy hónap történéseit és kiakadtak hogy én ezt hogy bírom tömeggyilkolászás nélkül, én meg azon akadtam ki, hogy mit és miért
Szóval én sem vagyok stresszes, de azért tuti másként viselkednék ha olyan munkám lenne, ahol tényleg egyik pillanatról a másikra kellene döntenem és az életekre lenne kihatással
Az orvosi munka viszont nem hasonlítható össze semmivel. Ott a stressztűréstől kezdve a hatalmas empátián át egy csomó mindenre szükség van.
Ott nincs hibázás.
Elképzeltem, de nehezen:))))
Gézánk csak kétségbe esetten jelezné, hogy már hónapo óta ki akarja venni ezt a könyvet és írják fel a várólistára.
Nem ugyan arra az ügyfélszolgálatra gondolunk:)
Képzelj el egy banki ügyfélszolgálatot, ahol az ügyfelek anyáznak veled napi 8 órában, vagy egy bármilyen help deskes állást, ami szintén ügyfélszolgálat.
Ügyfélszolgálatra is biztosan kell, de szerintem az hogy többször megkérdezik és te többször türelmesen elmondod, az nem stressz tűrés, inkább türelem kérdése.
Vannak kifejezetten olyan munkahelyek ahol hirtelen éles helyzetekben kell gyorsan és jól dönteni. A stressz tűrés inkább erre vonatkozik. Van aki nyomás alatt jobban teljesít mint nyugalomban, és van aki rosszabbul. Az utóbbiaknak nem való a stresszes munka.
A könyvtároson én is csodálkoztam.
Bár ügyfelek ott is vannak.
Most képzeld el, nem hozzák vissza időben a Háború és békét,ezért a türelmetlen Jóolvasó Géza csúnyán néz és az asztalra csap.
Miért-miért? Hátha éppen oda tévedek be :o))
Én sem tudom, hogy nekem van-e, sosem vagyok stresszes.
Amin én nagyon szoktam röhögni, amikor az ideális jelölt legyen lojális. Mégis mihez? :DD
Könyvtárosnak?
Én legszívesebben az lennék, mert ott aztán nincs stressz, hiszen vagy bent van a könyv amit keresnek vagy nincs:)
Ügyfélszolgálatra viszont magas kell és persze mindhez, ahol emberekkel foglalkozunk.
Nekem magas a stressztűrő képességem, hiszen akár százszor is megkérdezhetik ugyan azt és akkor is türelmesen elmondom....
Milyen munkákhoz kell?
Honnan tudhatom, hogy nekem olyan van-e?
Ja, a könyvtárosnak pl. miért kell magas stressztűrő képesség? (álláshirdetésben fordult elő)
További ajánlott fórumok:
- A szellemi képességeidnek mennyire vagy birtokában MOST?
- Kinek irányítanád az álmait, ha lenne ilyen különleges képességed?
- Hogyan lehet egy elsős kisgyerek koncentrációs képességét fejleszteni?
- Természetfeletti képességek
- Milyen természetfeletti képességgel szeretnél rendelkezni?
- Szúró érzés a karban, lábban lehet stressztünet?