Magányos és boldogtalan az életem, de képtelen vagyok változtatni. (beszélgetés)
:) az egyedüliség csodás dolog! Éld! Aztán amikor a környezeted azt látja, ragyogsz, boldog vagy, le sem tudod vakarni őket magadról. ;)
Nem viccelek.
"Az önbizalom nem más, mint egy sikeresen átélt kockázat eredménye."
"Szabadságomat a bizalom adja, és a félelem veszi el."
/Jack Gibb/
Keress fel egy pszichológust.
Változtass.
Élj.
Amúgy nem is értem, hogy lehetsz kiábrándult az életből, azt sem tudod, mi az. Ez csak létezés, nem élet.
"Amíg az ember nem békül ki az igazi önmagával,
addig soha nem lesz elégedett azzal, amije van."
Doris Mortman
Ha nyom a cipő leveszem , ha sötétben nem látok villanyt kapcsolok ,ha nem tetszik a Tv műsor át váltok ,vagy eleve be sem kapcsolom :-) ha szomjas vagyok iszom ,ha valami
NEM JÓ ,NEM TETSZIK AKKOR A SAJÁT ÉRDEKEMBEN ÖRÖMÖMRE M E G V Á L T O Z T A T O M !!
ha csak nem vagy nyaktól lefelé lebénulva mert akkor én kérek elnézést .
Mindent tudsz ,de helyetted senki nem tud cselekedni !!
Még 30 éves sem vagyok, mégis teljesen kiábrándult az élettől. Társaságom nincs, se barátaim, se párom. Munkából és itthon ülésből áll az életem. Tele vagyok gátlásokkal, nehezen ismerkedem, zárkózott vagyok. Eddig is egyedül töltöttem az életem, a nyaraim, de ha így megy tovább végképp egyedül maradok. Pedig vágyam a család, gyerekek. De így hogyan?
Más kortársaim nyaralnak, szórakoznak, strandolnak. Én meg a 4 fal között töltöm a macskámmal a nyarat ha éppen van szabadidőm.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Mit változtatnál meg a házasságodban? Sokan boldogtalanok... mi az oka, hogy elhidegülnek egymástól?
- Gyűlölöm az életem. Képtelen vagyok változtatni rajta,...
- Szomorú, beteges, boldogtalan, magányos vagyok!