Gyűlölöm az életem. Képtelen vagyok változtatni rajta,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Kezetfoghatunk!
Sokmindenkinek még a jó se jó!
Volt már úgy nekem, jót akartam és én csesztem rá!
Szerintem egy férj és egy gyerek is ki tudja tölteni a napodat úgy hogy eszedbe se kéne jutni a kesergésnek.
Persze valamiért mindig azok a depisek, akiknek mindenük megvan. Ha 1 valamit hiányolnak, képesek depisek lenni miatta.
Foglald el magad, találd fel magad! Nézd azt hogy ha lenne még egy gyereked, a mostanira kevesebb idő jutna és a férjedre is.
Valamelyik nap olvastam, hogy a télen jelentkező depresszió oka lehet komoly D-vitamin hiány is.
Örülj, hogy van már egy csodás gyermeked, egy szerető férjed, te pedig tele vagy gyűlölettel a saját életed iránt? Nézesd meg magad.
Olvasd el, hogy mit írtál. Tényleg gyűlölöd az életedet?
Mert ha igen, azon nem fog változtatni egy második gyerek érkezése.
Ha ez megnyugtat.., nincs gyerekem. pàrom még nem szeretne,mindig halogatja, hogy “majd”.(2 angyalkánk van..missed ab)
Utálom a munkám,nem jól fizet.
Nincsenek barátaim.
Legutóbb barátnős találkozóm júniusban volt.. társas magányban élek. Múlthéten anyum covidos volt,abban reménykedtem,hogy elkapom tőle és belehalok.💁🏻♀️
Te nem vagy normális !
Ha neked ez az élet nem jó, akkor mi ?
Tegyél róla, hogy jőjjön a baba, a férjed meg örülni fog, ha már úgy alakult.
Bocsánat,,,de ezt az életet gyűlölöd?
Míg ezt írtam vissza is néztem,jó kiírásra nyomtam e rá.
Tél van. Ez a téli depresszió ideje.
Kitartás, dec. 21-től hosszabbodnak a nappalok, világosabb lesz, több lesz a napsütés és újra szép lesz/lehet az élet !
Írj ki minden fájdalmadat, ha segít akkor főleg !
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Hogyan változtathatom meg az életem?
- Magányos és boldogtalan az életem, de képtelen vagyok változtatni.