Mit változtatnál meg a házasságodban? Sokan boldogtalanok... mi az oka, hogy elhidegülnek egymástól? (beszélgetés)
Igen itt vagyok, csak még nem volt időm ezt a topikomat végigolvasni. Látom vannak elég sok hozzászólások, de most sincs időm elolvasni. Majd holnap szakítok rá időt.
Nos akkor jól éreztem hogy azóta van ez a probléma?
Talán a férjed nem is tudom hogy fejezzem ki magam - esetleg olyan idegennek érzi most a melleidet, mert van impl-od?
Nem igazán értem a párodat, hiszen most biztosan nagyon szép. Inkább kívánnia kellene.
Lépni kell, ha nem ért a szóból, kell az ultimátum vagy "meghallgatsz vagy moshatsz magadra!De TE azt akarod, hogy boldog legytek!"
NEm csak attól keletkezik egy zűrő, ha sok-sok fiú tapasztalatod van, a szűrő a vágyaiddal keletkezik, tudnod kell, hogy Te mit akarsz, és, ha egy másikba látod, hogy azok az elvárások, amik benned kialakultak nincsenek meg, már tárgytalan a dolog.Én ilyen szűrőkre gondoltam.
1. ULTIMÁTUM a FÉrjnek
2. HA nincs reakció, a cselédség felmond:)
3. Ha semmit nem érsz el vele, költözz el, ha tudsz Anyukádhoz vagy valahova.
Tudom a gyerekek miatt nem lehet, de azért, hogy Ők se sérüljenek, nem csak a Te alázatod kell, szükség van a férjedére, nemcsak Neked kell a gyerekekért áldozatot hozni!
Szerintem.
Mi az, hogy van cseléd program!Nincs, ha TE nem akarod, nem szabad cseléddé redukálódni, akkor talán észreveszi a nőt is benned!Ne hagyd magad, senki sem született cselédnek!
Ha TE nem kapod meg, ami egy nőnek kijár, nem kell fényesre "nyalni" a fenekét!Már bocs!
Valamit valamiért, hamár ennyire vak, és nem törődöm!
Édesem, ha a melleimet körbetetováltatnám focilabdának, akkor sem venne észre a kedves férjem.
S mivel kifárad a sok tévézésben, számítógépezésben, nincs is már rám szüksége.
Illetve csak a NŐ funkciógombot nem találja, a CSELÉDprogramot naponta futtatja.
És ez elég indok arra, hogy maradjunk?
Persze a gyerek az jó indok, de a félelem az újtól, ami talán jobb?Akkor igazán nem is olyan rossz nekünk.
És akkor ilyenkor jönnek a szeretők?
Tudod zebra el kell hagyni az ilyet 2 év és totális elhidegülés?
Nem nem, mutasd meg mennyire független vagy, Ő meg, ha nem képes elmondani mi a baj, akkor már ne is legyél kíváncsi rá.Tisztára nem értem a férfiakat, miért jó nekik egy olyan kapcsolatban élni és termeteni, ahonnét hiányoznak az érzések, a szeretet, és az, hogy itthon vagyok!Nem értem.
Most néztem meg az adatlapodat. Meglepődtem hogy implantátumot kaptál. Most hogy jól érzed magad lelkileg ezek miatt, nem lehet hogy ez az implantátum okozza a problémát?
Úgy értem azóta nem akar veled lenni a párod?
Vagy esetleg felmerült benned az hogy más valakit szeretnél?
Ha ennyire nincs már kedved a partneredhez, és nem tudod mi okozza, azt gondolom egy házassági tanácsadás jól jönne. De ha már erre sincs energiád érdeketekben akkor még most kell lépned.
Nem tudom, hogy a párodnak mi a szándéka. Szeretnétek még együtt maradni, vagy már csak megszokásból éltek még együtt?
Hát azt nem tudhatom miért nem kívánod, de az biztos, hogy sokkal izgatóbb ha egy férfi kezdeményezi az együttlétet.
Talán hívd fel magadra a figyelmet egy új hálólucival.
Sziasztok jó lenne ha tudnátok segíteni...
Van egy kapcsolatom 2 éve az első 2 év ase vele se nélküle és elég szemét dolgokat csinált most 4 hónapja együtt élünk.. eddig ő volt az akivel mindig mindenhol kívántam a szexet..de az utóbbi időbe nem volt szex mert fáradt volt és most már én nem kívánom.Amkior ezt szóba hoztam mondtam neki h elég szánalmas h a saját páromnak könyörögni kell h szexeljünk..Lehet h már ezért nem kívánom?
Igen, én is azt látom sok ember életében a számítógép is okoz párkapcsolati problémákat, de abban is van igazság, hogy talán nem hozzáillő párt választott magának és hagyja irányítani magát.
Nekem is az első házasságom nagyon-nagyon rossz volt.
Egyszer kipróbáltam vele azt, hogy ahogyan ő megnézte a nőket ami bántott lelkileg mert ezzel azt gondoltam nem vagyok neki talán megfelelő egy párszor megcsináltam, hogy jól megnéztem a pasikat, és egyből felfigyelt " mi az? mit néztél?" Majd ezek után egy adandó alkalommal szépen elmondtam neki, miért fáj az egy nőnek ha az utcán feltűnően más nőket néz meg. Erről aztán le is szokott, és megértett.
Igen vannak nagyon sok problémák abból is hogy nem őszinték az emberek egymáshoz, titkaik vannak, majd ez hazudozásokba megy át és így konfliktusok alakulnak ki, majd elhidegülést.
Ha nem foglalkozik veled és gyermekeddel a férjed és külön utakra jár - igen Te is vond magadra a figyelmet azzal, hogy elmentek a férjed nélkül kikapcsolódni, olykor még egyedül is mehetsz, hogy még jobban rád figyeljen vajon mit csinálsz egyedül hiszen eddig nem mentél el.
Ezt csinálnám én, ha ilyen helyzetben lennék.
Én hála a jó Istennek összetehetem a két kezem. Igaz a férjem és Én köztem 13 év van, de ez a mi kapcsolatunkban nem okoz problémát. Sőt!
Az én Férjem nekem sok mindenben segít, és őszintén szeretjük egymást.Ha kell Ő főz, mos, takarít, vasal. Segítjük egymást, hogy több idő jusson egymásra.
Az érdemi beszélgetésről mi már lecsúsztunk. Sokat dumálunk, de inkább csak olyan dolgokról, amiről bárkivel beszél az ember. Magunkról, az érzéseinkről, a vágyainkról stb. stb. /ami nekem fontos lenne/ soha.
Azt hiszem kicserélem a szőnyeget.
Nem szabad feladni, lehet, hogy csak módszert kéne váltani.
Mondjuk erőltetni a beszélgetést, csak ott a hangnem a döntő!
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- 666666 hatbetűs - egy betűt kell változtatni, a helyük marad :)
- Magányos és boldogtalan az életem, de képtelen vagyok változtatni.