Magán urológiai rendelésen van ultrahang is? (tudásbázis)
6. zebracsikó
2015. nov. 26. 13:32
ne is menj olyan helyre, ahol nincs!
ha már magánrendelés, legalább legyen annyira felszerelve, hogy UH-ja is van! Ez a minimum. Máskülönben úgyis elküöld utána uh-ra, s akkor megint nem vagy előrébb.
AZ ember azért megy magánrendelésre, hogy sorállás nélkül magas színvonalú ellátásban részesüljön, adott esetben azonnali diagnózissal. A legtöbb esetben ehhhez szükséges egy alapvető képalkotó eljárás (UH)
5. 032b6d3bda
2015. nov. 26. 13:13
Jobb helyeken van.
4. 3b097083af
2015. nov. 26. 13:05
Nekem kizarolag korhazban.
3. zebracsikó
2015. nov. 26. 12:44
van
2. Bahama Mama
2015. nov. 26. 12:43
Nekem csináltak, benn volt a vizsgálatban. Érdemes megérdeklődni, hogy mit tartalmaz az alapvizsgálat.
1. 98ff3d16e7
2015. nov. 26. 12:27
vagy azt csak a kórházba csinálják ?
További ajánlott fórumok:
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Hatvan, Pásztó környékén keresek megbízható nőgyógyászt, akinek van magánrendelése is elérhető áron. Ha van tapasztalatotok, segítenétek?
- Neurológiai magánrendelés ára
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Jár valaki Dr. Bagarushoz Veszprémbe?Tud csinálni ultrahangot a maszek rendelésén?
- Keresek Szegeden olyan nőgyógyászt, akinek van magánrendelője és végez mell ultrahangot. Tud valaki ajánlani?