Neurológiai magánrendelés ára (beszélgetős fórum)
Csak nem lesz több fél óra egy tízesnél. Így is húzós lesz, ha beutal minket a kórházba 1 hétre kivizsgálásra.
Se BNO kódunk, se gyerektartás nincs anyukától, se semmi.
Hát, ha abból indulok ki, nőgyógyásznál a magánrendelés nekem eddig 8 és 12 között volt beavatkozástól függően úgy, hogy egyik sem volt extrás. Ultrahang, rákszűrés, ilyenek...
Fül - orr - gégészeti egyszerű vizsgálat 5 ezer a gyereknek.
Bőrgyógyásznál is beavatkozástól függően olyan 5-10 között mozognak az átlag árak.
Mindenhol átlag 10, mondjuk azt. Ha nincs semmi extra. Viszont a beavatkozásoknál már függően a komolyságtól, akár százezrek is lehetnek.Ezeket direkt nem is írtam fent, mert azok csak a nagyon átlag, kb. vizsgálati árak. Magánban pl. sok fogorvosnál egy gyökérkezelés elérheti a 30 ezret is. Bőrgyógyászoknál is vannak sok tízezres kezelések. Szóval nagyon széles a skála.
Amúgy még én sem hallottam olyat, hogy nincs fix ár. Mondjuk számlát még egyszer sem kaptam :D de azért megvannak az árak.
Meg akarta kérdezni hogy rendes magánrendelő, vagy csak a kórházban dolgozik a doki zsebbe? Mert utóbbit szerintem tilos. De látom hogy már kérdezték előttem.
Szerintem azért vigyél több pénzt mint 10 ezer, nehogy ott derüljön ki hogy mégis van konkrét ár. :D
Magánrendelőbe lesz... Én is meg fogom kérdezni, de jó lenne tudni mire is számítsak.
Bár minden pénzt megér, mert szakrendelésre április végére kaptunk időpontot, ami késő.
Én megkérdezném, hogy mennyivel tartozom.
Amúgy ilyenről még nem is hallottam.
Mindez magánrendelőben vagy kórházban?
Én voltam felnőtt magánrendelésen már több helyen, de kb 5 ezer volt az első alkalom. A későbbi, ha csak gyógyszerfelírás, az 1 ezer és 3 ezer között.
Nem gondolnám, hogy tízezreket kérne el a neurológus. Műtét után adnak annyit, amennyit itt az előttem szólók írtak. Pláne, ha gyerekdokiról van szó!
De egyébként az asszisztenstől lehet érdeklődni(akár telefonon is), hogy mi ilyenkor a szokásos amit kérni szokott az orvos, hogy ne érjen meglepetés.(ha nem is konkrétan, de pl, hogy 5 és 10 között vagy 5 alatt?)
Ilyet még nem hallottam magánrendeléssel kapcsolatban. Mi van? Becsületkassza?
Ha abból indulok ki, hogy bármilyen fizikai jellegű szolgáltatás rezsióradíja minimum 3-5 ezer forint, akkor az egészségügyié 10-15 ezer körül lehet.
Sziasztok
Kedden megyek 3 évesemmel neurológiai magánrendelésre, ami kb fél órás lesz. Mit gondoltok mennyit kellene fizetnem? Nincs konkrét összeg meghatározva a doktornőnél.
További ajánlott fórumok:
- Élmény egy magánrendelőben
- Nőgyógyászati rákszűrés eredménye hány nap múlva érkezik? Magánrendelőben?
- Szolnokon Dr. Svéd Attila magánrendelésének árai
- Nem vagyok biztosított. Ha magánrendelésre megyek, annak a költségén felül kell fizetnem?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Fogászati magánrendelésen van beleszólásom a kezelési sorrendbe?