Élmény egy magánrendelőben (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Élmény egy magánrendelőben
Kedves Regina!
Én is kiakadtam volna a helyedben.Szörnyű, hogy mi van itt még a magán, fizetős orvosnál is.
Én is visszamentem a kardiológushoz kontrollra no meg az igazolásért, hogy olcsóbban kapjam a vérhigítót. Megmérte a vérnyomásom, majd halkan súgta, hogy csinálhat EKG t de az többe fog kerülni mint 13 ezer Ft,- úgyhogy nem csináltuk. De szerencsére jól vagyok.A háziorvoshoz majd egyszer beviszem a pípírokat, ha már nem ül ott annyi influenzás....Kitatrtást!
Jobban, ha jobban
Saját tapasztalat amikor a főorvos leállitotta a kúrát, mert "nincs rá szükség"
Majd az anyjánál állitsa le!
Ez szomorú, ha már a protokollt sem ismerik.
Reméljük gyógyítani ennél jobban tudnak.
Szokásomtol eltérően feljöttem ide mert a méreg tombol bennem
Magán tüdész, nem egy alkalommal. Minden rendben, időben fogad nagyon szimpatikus, mindig mindent elmagyaráz mit látunk a CT-n stb.
Kellene egy kotroll CT mert, de ő nem adhat beutalót, menjek az állami tüdőgyógyászatra
Szerencse hogy ma déltöl rendelt
Tegnap telefonon egyeztettem a dolgot, elmondom mi van, aszisztens beirt valahová minden adatomat, menjek ma rendelés elejére
Hurrá, persze a szomszéd város, de nem érdekes autózzunk.
Recepciónál 5-6 ember, a recepciós szarozik, elolvassa a leleteket és mindenféle marhaságot kérdez mintha ő lenne az orvos, nemhogy beirná a jelentkezőt aztán menjen a doktorhoz
Többen káromkodnak :)
Sorra kerülök fél óra után, nem találja a nevemet
Nem baj menjen be a doktornőhöz és kérdezzen rá a nevemre
Tudniillik a tüdész doktor és az állami doktornő amúgy kollegák államiban is és magánban is
Máris szólitott a doktornő
És ő nem adhat beutalót CT-re így hogy magánorvostol jövök, menjek a háziorvoshoz, kérjek sürgősségi beutalot őhozzá és majd akkor
Na, bepöccentem rendesen
Felhívtam a magándokit
Nem lehet kapcsolni mert beteg van nála. Akkor vigye be hozzá a telefont, mobilt hivtam
Jaja elnézést, én tévedtem, igen a házitol kell beutaló az állami tüdőgyógyászatra
Jó'van spongyát rá, de víz is kivert hogy erős fél óra után jöhettem haza dolgom végezetlen.
Hiába kapom meg a sürgőssségi beutalót hozzá, nem tudom mikor tudok ujra elmenni, mert más műtétek jönnek közbe
Kiváncsi leszek a háziorvos hogy ad beutalót, ha nem lát leletet
Mert miért is mutogatnám egy magánrendelés leletét ezek után?
Szoval ennyit a magánrendelésröl, de az állami ezen túltesz
Én ilyen recepcióst még nem láttam
Mit érdekli ki miért jön és mennyiben érdekli pl. a mobiltelefon száma
Elhatároztam ha rákérdez , mondom nincs mobilom se vonalas telefonom. Nem jutottam odáig :)
És tényleg sürgősségröl van szó.
Szakrendelésen nem érdemes bonbonozni, oda nem jár sűrűn az ember. 😀 Évente? Félévente?
Én akkor kaptam rá a táblacsokizásra igazán, mikor rájöttem, hogy milyen hálás érte az asszisztens hölgy. Na mondom, így megéri 😀
Én tudom, hogy lettem jóba.
Egy-egy tábla csoki csodákra képes nálunk itt a rendelőben 😀
Vagy csak azt mondja, hogy nincs.
Nálunk a recepciós tud időpontot foglalni, de annyira lusta, hogy ezt titokban tartja. Azt gondolja, hogy mindenki menjen csak el és kérjen személyesen időpontot.
Én már tudom, hogy tud foglalni, így ki is használom:D
Igen, jóba kell lenni velük.
Én nem tudom, hogy lettem jóba az új asszisztenssel, de így lett, ezért a tesómhoz kimegy vért venni, EKG-t csinálni, nyálmintát venni. Én is hozzá mentem vérvételre a háziorvosi rendelőbe, a férjem is.
Vagy kölcsön kérte, hogy stimmeljen a leltározás? 😀
Igen, rettenetesen felháborító.
Ha jó diagnoszta vagy, akkor minek mész orvoshoz?
Egy csomó időt és pénzt megspórolhatsz.
2009-es lista, hogy milyen személyi és tárgyi feltételeket kell biztosítani az egyes egészségügyi intézményeknek a MŰKÖDÉSHEZ.
Ami nem így van, az szabályellenes.
Az már más kérdés, hogy a kedves háziorvos ráköti-e a beteg orrára, vagy mégjobban jóban kell lenni vele ... :D
Én is megjártam; ősszel akartam szemészetre időpontot. Mondták, hogy február. Kinevettem:((
Természetesen eddig nem mentem magánhoz sem, de tegnap felhívtam egyet, azt mondja: március. Jaj, ezt fájt.
Már nem nevetek.
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyászati rákszűrés eredménye hány nap múlva érkezik? Magánrendelőben?
- Szolnokon Dr. Svéd Attila magánrendelésének árai
- Nem vagyok biztosított. Ha magánrendelésre megyek, annak a költségén felül kell fizetnem?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Fogászati magánrendelésen van beleszólásom a kezelési sorrendbe?
- Nyíregyházán endokrinológust tudnátok ajánlani? Akár Magánrendelésen is!