Ma vásárlás közben leesett rólam a bugyi. Vékony csipke... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
egyeseknek nincsen humorérzéke,kit érdekel ,megtörtént e vagy sem,ettől sokkal cikibb vallomások is születnek itt,mégse szólják meg az illetőt...meg ha nem tetszik,továbbpörgetek és ennyi....
Vannak akik beírnak ide csak azért,hogy felhívják magukra a figyelmet,akkor ki is a szánalmas?😁😉
hAgyd rájuk 😉
Pont erre gondoltam, hogy nincs az a bugyi, ami az egyik oldalon elszakadva lecsúszna. Mármint ilyen hirtelen...
Ez a sokadik kamu vallomás...
Kedves FI!
Te pasi vagy aki a csipkebugyira izgul?
Egy nő szerintem nem irna ilyet mert életszerűtlen.
Jól van, értjük! Te egy különleges ember vagy, hogy leesett rólad a régi, agyonmosott bugyi! :) Légy rá büszke! :)
Lehet továbbmenni, nincs itt semmi látnivaló!
Ha nem tetszik, akkor minek olvasod?
Ha válaszolok akkor meg nyüsszögtök.
Ha hozzá se szólna senki, meg rég az x. oldal alján tartana a téma.
Ki is unatkozik, hogy még mindig lebegtetitek a semmit?
Ennyi bacatlant 😂
Hihetetlen, hogy egy ilyen vicces sztori mit vált ki emberekből. Szerencsére személyesen kevés ilyen savanyú ubit ismerek.
Ez hülyeség, ilyen nincs, vagy kb 20 kg vagy és nincs rajtad egy deka szövet sem.
Rettentő gáz egy nő lehetsz..... Erről fórumot nyitni és azt gondolod ezzel dicsekedni kell, persze ha megtörtént egyáltalán.....
Nem tud olyan könnyen lecsúszni, akármit is teszel.
Ha meg tanga, akkor a feneked is tartja;)
Ha nő lennél, akkor tudnál miről beszélek;)
További jó szórakoztatást.
Nem értem mi ebben a hihetetlen, velem ez már másodszor fordul elő, az első alkalommal még tényleg fiatalka voltam, akkor egy kis műanyag karika pattant el a tangán, az akkor utcán történt.
Ugyanaz a metódus, összezár, másik lábon lecsúszik, csak akkor felvettem és kidobtam. Szerintem akkor se vette észre senki.
Hát nem tudom...
Ha elszakad egy bugyipánt, akkor nem tud leesni, mivel ott van még a másik, max roppant kényelmetlen, hogy az egyik oldala lifeg.
Azt nehezen tudom elképzelni, hogy egyszerre mind a két pánt elszakad, de még ebben az esetben sem esik le csak úgy, hiszen mi nők ösztönösen tartjuk a lábunk között, azaz nem engedjük leesni.
érdekesen is vette volna ki magát,ha felveszed,úgy még feltűnöbb lett volna ez az egész...
megtörtént,már mindegy,elfelejtik:)
Mi ebből a tanulság?
Bevásárláshoz nem kell bugyi..-D
További ajánlott fórumok:
- Hétköznapi mérgeink...hogyan induljunk el a tudatos vásárlás felé?
- Milyen a jó iskolatáska, mire kell figyelni a vásárláskor, mennyibe kerül átlagosan egy jó iskolatáska?
- Idősávos vásárlás szempontjából a kínai vegyes bolt minek minősül?
- Tudatos vásárlás, spórolás, menütervezés, kamrafeltöltés. Ti hogy csináljátok?
- INSUMED por vásárlás
- Méz vásárlása közben, hogyan/miről ismerhetem fel, hogy a méz eredeti vagy hamisított?