Ma milyen nylonharisnyát húztál? Van kedvenced? (beszélgetés)
Én mindig találkozom ilyennel. Na meg azt nem értem, akinek olyan ronda a lába, hogy elhányom magam, az miért nem vesz fel legalább térdharisnyát?
Máskor se, nemhogy kánikulában.
Az a nő, aki ebben a hőségben harisnyát hú megérdemli.
Ma pont nem, de tegnap fényes testszínűt.
A zöldre gondoltam, dehát ágyban vagyok még. Nagyon jó színe van, az a kedvencem.
Semmilyet.
Annyira utálom.
Nem, nem szeretem, meg azt sem ha kilátszik a lábam 🤣
Így van gyerekkoromtól... Hagyom a széplányoknak.
Ma egy testszínü üvegszálas harisnyanadrágot vettem fel szoknyával. Harisnyák közül nekem a bc donna a kedvenc márkám.
de nem a miniszoknya miatt,vagy az ellen halálra röhögte magát?
ha láttad volna a szomszédomat,mikor egy szál fecskében ment a boltba.
Mindkét nem viselheti sáros időben, de csak míg beér a munkahelyére.
De a gumicsizma miért csak nőként alkalmas?
Szerintem egyszerűen undorító! Mint akik bec@rtak... :(
Jézusom, gyakran látok szép arcú, csinos, jó alakú lányokat ilyen trottyban elcsúfulva. Döbbenetes.
:D Szerintem sem. A divat pedig időről-időre úgyis változik.
Igen arra. Pár éve volt divat, mindenféle színben. Szerintem a lányok vágyölőként használták. :)
Ha az ejtett ülepű fazonra gondolsz, az rövidíti a lábat és nagyon hülyén néz ki. Azt sem hinném, hogy kényelmes.
Nőknek is volt pár éve valami hasonló gatya. Azt szoktam mondani, ha egy nő csinos, akkor is az marad, ha zsákot húz magára, de ez a gatya mindenkin rondán állt.
Az meg. 😂
Nem tudom, mit viseltek, amikor hidegebb éghajlaton portyáztak. Valamit biztosan felhúztak pedig.
Elég arra az időre visszagondolni, a háború vége körül, amikor általános divatba jött a női nadrágviselet. Akkor még bővebbet viseltek, de nem lehetne azt állítani, hogy Marlene Dietrich-en rosszul állt volna.
Ami manapság rémes, ez a tapadósan szűk nadrág,főként olyan férfiakon, akik combban erősebbek.
A másik rémség az ejtett ülep - mintha a slóziról ugrott volna fel. Karikalábakkal egészen komikus.
Meg is bukott a római birodalom. :))
egy könyvből.a lányon elefántnadrág volt.csuda jól mutatott,pedig tán negyven kiló volt.
hogyne tudnánk. piperköcöbbek voltak,mint a nők.
A rómaiak meg miniszoknyát.
Meg kell hagyni, egy-egy filmben a statiszták többsége így öltözve, a magas szárú sarukkal nem is randa.
Magas, vékony nőn jól néz ki a bővebb nadrág.
Van, akinek az alakja megfelel a férfias szabású nadrághoz is.
Ha sár van odakint, melegben is alkalmas a gumicsizma.
A szakadt farmer stílus legutóbbi megjelenése a számomra döbbenetes volt: messziről hallottam a köhécselést; közelebb érve kiderült, hogy fiatal fiú, cérnavékony, egy szál farmer a januári hidegben, a két térdén jókora szakadások, a kezében cigi.
Tehát egy lendülettel fagyott agyon, és gondoskodott az ízületi panaszokról.
Farmeren szakadást sokan bélelnek be csipkével is. (Akkor legalább lehet alá harisnyát is húzni.)
További ajánlott fórumok: