Ma miért fáj egész nap a fejem? (tudásbázis)
Sziasztok!
Olvastam, hogy sokan szenvedtek fejfájástól. Gondoltam megosztom veletek az én tapasztalataimat.
Nekem idén augusztus közepéig minden héten fájt a fejem legalább egyszer, de az 3 napig tartott. Tényleg! Elkezdte hétfő reggel és csütörtökön fejezte be. Bármilyen front volt, vagy nem volt, nekem mindig fájt. És az szerencsés hét volt, amikor csak egyszer 3 napig fájt.
Nem ezért, hanem az allergiám miatt elkezdtem inni a "zöld lötyit". Tudjátok, a lugosítót.
Már ittam 3 hete, mikor eszembe jutott, hogy "jééé, már 3 hete nem fájt a fejem". Képzelhetitek, hogy megörültem.
Aztán abba kellett hagynom, mikor a második kört kezdtem volna, mert "kipattogtam" tőle.
Fejfájás 3-4 nap múlva visszajött.
Ekkor hallottam, hogy van a Green Mix9, szintén lugosító porról. Gondoltam megpróbálom, mivel ebben csak 9 összetevő van, szemben a másikkal, amiben kb 50. Elkezdtem hát ezt is (borzasztó íze van).
És lássatok csodát: fejfájás nuku!
"teszteltem" is: vasárnap nem ittam, meg hétfőn sem és hétfő délután jött a fejfájás.
A nagynéném a kapszula változatát szedi, gondolom az sem rossz.
Hát, remélem segít ez a tipp még néhanyatoknak! :)
Hát, hozzánk nem ért ide a hideg front!
Reggel 6-kor 10 fok volt, délben meg 20. Ma is fájt a fejem és a legerősebb Advil is csak csillapított rajta :(!
Remélem holnap már jobb lesz.
Ti jól vagytok?
Helyes vagy:)))))
Vagy keveset iszunk vagy keveset alszunk.
:)))))))))))))))))
Én is beállok a fejfájósok sorába :):(!
Gondoltam, hogy front van, de én inkább a melegfrontot szoktam megérezni!
Nekem a fejem teteje és a szemem fáj. Még a nézés is fáj. Megmértem a vérnyomásom, ennél jobb nem is lehetne.
Remélem holnap jobb lesz!
Nektek is jobbulást!
Az enyém is fáj...
Pedig itt napok óta egyforma idő van...
És meleg sincs...
További ajánlott fórumok:
- Fiatal, egészséges férfi miért nem ad vért a súlyos beteg barátjának?
- Miért zárkoztok el, egy új, de egészséges édesítőszer (növény) a Stevia kipróbálásától?
- Miért vagyok rosszabbul, ha egészségesebben étkezem?
- Szerintetek, ha valakinek problémája van az egészségével, miért nem az orvosával beszéli meg, miért itt kér tanácsot?
- Miért kell dátumhoz kötni azt, hogy tenni akarunk az egészségünkért?
- Miért van az, hogy nagyon gyakran fáj a fejem lent a tarkómnál és a szemem is majd kiugrik?