Ma megint majdnem elköltöztem (beszélgetős fórum)
Ha benned van a költözés gondolata, tedd meg. Később meg fogod bánni, hogy húztad és elvesztegetted az időt. Ne hagyd, hogy a félelem felülkerekedjen, és a gyereked húzza a rövidebbet...
Csak az eleje nehéz, aztán minden nappal csak könnyebb.
Nem levegőbe beszélek. Saját káromon tanultam meg.
Lépj minél előbb!
XD
Meg volt beszélve rendesen. :) Van, amit nem kell erőltetni.
Egyszer mondtam neki, hogy "üljünk le és beszéljük meg!" Erre ő: írd le, majd ha ráérek elolvasom! És elviharzott otthonról.
Addig-addig járt az agyam, albérlet, ez-az, ami kell, és cetlire leírtam neki: holnap összepakolok, és elköltözök. Válasz a cetlin: oké! És úgy is lett.
Frászom van, amikor valaki egy életen át szajkózza, hogy a gyerekek miatt nem válik el, de hetente/naponta cirkuszol. Mi a jó ebben a gyereknek?
Egyébként senki nem vesz komolyan valakit, aki időnként elköltözéssel fenyegetőzik, de egyszer sem teszi...
Van munkahely, ezek szerint a csemetéd is bölcsibe, oviba, vagy suliba jár. Ha valami elromlott, és nem lépsz, léptek, csak az időt húzzátok, önmagatokat fosztjátok meg attól, hogy egy jobb, egy szebb időszak bekövetkezzen az életetekben!
Amíg együtt vagytok (és ilyen kutya-macska életet éltek), esélyetek sincs arra, hogy valaki mással egy boldogabb, békésebb, életetek legyen!
Lehet, hogy még a gyerektartással együtt is egy albérletben kicsit szorosabbra kell fogni a kiadásokat, de nagyon sokan csinálják. Képes vagy erre te is!
Ha ez tényleg hetente így megy és nem lehet vele megbeszélni, akkor itt az ideje kitalálnod, hogyan tudsz elköltözni, megélni és rendezni az anyagi és egyéb viszonyaitokat.
Egyébként ezért jobb a házasság, nem tud ilyesmit olyan könnyen a fejedhez vágni. Mert gondolom, élettársak vagytok.
Átérzem és nagyon sajnálom. Próbálj meg keresni valakit helyette. Hátha sikerül talánlni valakit aki igazán szeret majd.
Én a másik oldalon vagyok nem tudom mikor megy el. Van hogy nagyon várom hogy ne jöjjön többet haza, és van hogy tök kedves és jóban vagyunk. Nem tudom mit csináljak. Én nem keresekást amíg együtt vagyunk viszont egyértelmű hogy csak az időt húzzuk. Lehet a gyerekek miatt. Jó lenne belenézni a jövőbe hogy hol tartok 1 év múlva.
További ajánlott fórumok:
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Akik már majdnem egy éve próbálkoznak a babával.......
- Néhány hete elköltöztél a barátodtól. Visszaköltöznél?
- Miket vittél magaddal, amikor elköltöztél a szülői házból?
- Amikor elköltöztél a szüleidtől hogyan búcsuztál el tőlük?
- Gyermekemmel elköltöztünk a férjemtől, most gyerekrablással vádol! Jogos?