Miket vittél magaddal, amikor elköltöztél a szülői házból? (beszélgetős fórum)
ruhák, könyvek, emléktárgyak
A házasságom után költöztem el. Én is csak a személyes cuccaimat hoztam el, majd később a könyveimet és egyéb emlékeimet..
Személyes holmimat,és szeretetet...
egy reklám szatyor ruhát és a tankönyveimet (16 voltam)
Azt a staférungot amit magamnak gyűjtöttem. A műszaki cikkeimet (tv, hűtő, mikro) amit kicsinyenként megvettem az anyám nem adta oda mert befogta használatba így azokból újat kellett vennem. Inkább ruhák, kaspók, lakásdekor cuccok voltak amit el tudtam "menekíteni". Ezek még origi csomagolsában voltak. :)
A ruháimat,a hifimet,könyveket.Meg a bútoraimat.
Ruhákat, ágyneműt, törölközőt, személyes tárgyakat (ékszerdoboz, fényképalbum, stb). Na és a könyveim egy részét.
Aztán a többi könyvemet, meg a pohárkészleteimet kb. 3-4 év múlva hoztam el a szülői házból.
Ágy, ágynemű, számítógép asztal, számítógép, és a kacatjaim, könyveim, filmjeim, ruháim, fényképeim, poharaim.
a szemöldökcsipesz volt az első, amit beraktam :))
Pontosan azt a ruhamennyiséget ami belefért a 60 l hátizsákomba. Aztán még ruhákat. A bútoraimra szükség van otthon, mert amikor haza megyünk akkor abban a szobában lakunk ahol felnőttem:))
S vittem még néhány háztartási eszközt amit az esküvőre és eljegyzésre kaptam.
A személyes holmijaimat és a saját bútoromat ami addig a szobámban volt.
ruhát, törülközőt és egy csirkét a fagyasztóból.
ruháimat még a koliba költözéskor.
Később az albérletbe vittem volna még a könyveimet illetve a kiskorom óta összegyűjtött emlékeimet, de anyuék az egyik költözéskor nagypapánál hagyták, aki egy hideg télen elégette :)
(érdekes, hogy a párom szülei is el akarták égetni a párom könyveit, aki elérte, hogy inkább felkerüljön a padlásra :)))
Ruháimat,cd-lejátszót a cd-immel.Ennyi
A saját dolgaimat.
Rendeltem egy teherautót..))
Az ágyamat éjjeliszekrényemmel és az éjjeli lámpával, a szekrénysoromat, a sarokgarnitúrámat a dohányzóasztallal, könyveimet, puffjaimat, számítógépemet, TVmet, filmjeimet, kazettáimat...tehát mindent, ami az enyém.
én amikor,férjhezmentem(1984)az sem,ma volt!
a bútoromat,magnósrádiom,éjjelilámbámat..
aha, mer ott ülök a sárga csíkos napozóágy szél várva, s egyik trattoriából a másikba szaladok, hogy a pármai sonkás tejszínes calzone ki ne hűljön, mire jössz:))))
csak a személyes dolgaimat
:DDDDDDDDD
gyanúsan jól informált vagy
LOL és LOL és LOL
...és a Capri öbölben lévő családi nyaraló lett a menedéked, ahol a személyzet arcán boldog örömmel üdvözölt, majd szóltak a hajósnak, hogy indulnál Anacaprira ebédelni, és süssék a rákokat frissen,a balzsamecetes saláta mellé... hűtsék a sárgadinnyét és a pezsgőt harmatosra, s a bivalymozarella capreset az érkezésed pillanatában vegyék ki a fridzsiderből:)))
két dombornyomott VISA kártyát, egy AM EX-et, a villa kulcsát és meglógtam a Porschéval
LOL
Saját cuccaimat, valamint az ágyat amit még nekünk vett anyum, meg odaadta a szekrénysort ami a szobámban volt+étkezőasztalt székekkel, és egy konyhai asztalt.
csak a saját dolgaimat.
bútoromat csak akkor hoztuk el mikor saját lakásba költöztünk.
További ajánlott fórumok: