Ma kezdd el, ne vesztegesd az időt!!! (beszélgetés)
Egy cipőben járunk. Van, amikor nagyon jó, de van, amikor megzakkanok. Most éppen a nagyon jó szériában vagyok, de még csak egy hete kezdtem újra:)
Régebben én is írtam, de nekem egyszerűbb a bázissal.
Jajj, kimaradt az a betű párszor,.....kalóriatáblázat..
Én is kalóriát számolok, de nem a kalóribázissal. Hagyományos füzetecske kézzel, kalóritáblázat, számolgatás. Aztán este, amikor már úgy gondolom elég a falatozásból, akkor leírom ide a naplómba. Időnként mindent kiszámolok, fehérje, zsír stb. De a kalóriahatár nekem a legfontosabb, nekem 1200 már jó és a szénhidrát is legjobb, ha 150g egy napra és nem több. Sokkal kevesebbet sem tudok elképzelni, mert akkor a teljesítőképességem fizikailag nagyon gyenge. Az eredmények kitartásra serkentenek, a kudarc viszont nagyon letör és akkor jön, aminek nem kellene jönnie. Na, ezt a fantáziátokra bízom:)
A gyaloglás és az úszás nagyon jó. Saját magad által összeállított diétát követsz vagy valami mást? Én kalóriát számolok a kalóriabázis segítségével.
Sziasztok! Ha már a mozgásról esett szó: nekem a gyaloglás a legjobb, az úszás, esős időben otthoni torna a gépen fellelhető zenés tornákra. Ha fogynék úgy 5 kilót, akkor már megterhelőbb dolgok is szóba jönnének. Jelenleg nagyon nehezemre esik meredeken gyalogolni,lépcsőzni vagy ugrálni. Persze a hőség is csak visszafog. Tudom, hogy csak erőteljes kalóriacsökkentés hoz valami eredményt, mert már sok minden kipróbáltam. Az erősen Ch csökkentett módszernél sajnos nem tudok hosszan kitartani. Meglátom, hogyan haladok a jelenlegi visszafogott étrenddel. Vagyis hát NEKEM ez visszafogott, de lehet másnak ez nem az lenne:) Sok sikert mindenkinek! Ne adjátok fel!
Jó edzést! Én még nem tudom mit fogok tornázni,amihez lesz kedvem!
Jobbulást! Nekem a futás a térdemet kezdi ki, de mondjuk minden más is. Nemsokára indulok edzeni, ma elég keveset ettem, gondolom a hétvégén telítődtem, csak attól félek, estére leszek éhes:S
Gratulálok,nagyon ügyes vagy!
Én ma este akarok tornázni,amikor hűvösebb lesz. Futásban tartok egy hét szünetet,mrert fáj a csípőcsontom.Megnézemm attól-e.
Jó reggelt:)
Rámerészkedtem a hosszú hétvége után a mérlegre, és legnagyobb meglepetésemre 1 dekát sem híztam. Ilyen még sosem fordult elő nyaralás alkalmával, úgyhogy most nagyon boldog vagyok:)
Ti mit terveztek mára? Én délelőtt lépegetni szeretnék egy fél órácskát, este pedig a lépcsőházban edzeni. Nagyon durva dolgokat lehet művelni a lépcsővel:)
Na de már csak azért is lepréselem magamról:-D
Igen,tényleg a vége a legnehezebb!
Ezek azok a bizonyos kilók, amik már nehezen mennek le, sajnos:-S
MÉg 5-6 kilót, utána stop:-D
Te mennyit akarsz még fogyni?
Akkor mindent bele!
Én karácsonyra a diéta nagyrészét szeretném magma mögött tudni:-D
Én mára elköszönök. Jó éjszakát, holnap újult erővel jövök:) Sziasztok.
Ez a kitartásomtól függ:S Volt, amikor másfél hónap konditermes edzés segítségével lement 6 kiló. De olyan is volt már, hogy fél év alatt sem adtam le, mert nem voltam kitartó, csináltam pár hétig, aztán feladtam. Ezt szeretném most elkerülni.
Ezért írtam, szuper hogy tartod, és nem is árt egy kicsit..észhez tér a bőröd az emésztésed stb...és amikor újra ráállsz teljes erővel, akkor megindul jó ütembe lefelé majd!
Igen,csak jó lenne már úgy tartani,hogy készen vagyok.
Bár szerintem a súlytartás sem könnyű.
Milyen ütemben jön fel és megy le, máramikor lemegy?
Ragaszkodni ragaszkodnak, de nem fogytam még, ha erre gondolsz:) Ennyi jött rám az utóbbi években, és ez nagyon zavar. Hol sikerül leadnom, hol visszajön. Szóval ez a 6-8 kiló, hol rajtam van, hol leadom, de mindig így váltakozik a súlyom:S Nem megy a megtartás. Pedig mindig megfogadom, ha még egyszer leadom, akkor soha többé nem szedem vissza, de látod, nem sikerül betartani :S
Köszi:-D
Akkor neked is a ragaszkodó kilók vannak még hátra?!
Szreintem már megtartani is nagy dolog, főleg egy ilyen szép eredényt:-D
Gratulálok, nagyon szép teljesítmény! Bejelöltem mindkettőtök naplóját:) Én is kb. 6-8 kilót szeretnék leadni...
További ajánlott fórumok: