Ma elkezdek fogyókúrázni!!!! (beszélgetős fórum)
Minusz 2 kiló.
Hurrrrrááááááá!!!!!!!
Mi az a level diéta?
Mennyit szoktál futni? Futás mellett sportolsz még valamit?
Sziasztok!
Ma kezdem a level diétát,amiről nagyon sok jót olvastam,remélem nekem is bevállik majd.
Súlyom 68 kg magasságom 158/hát ez súlyós/szeretném a régi versenysúlyom elérni ami 62 kg volt /pár évvel ezelött/.
Na akkort rajtra föl!
Indulok kocogni és jöhet a többi!
Tekertem 10 km-t, ez 500 kalória.
Mondom én, hogy bekeményítek.
:)
Ma reggel a szokásos pirítós rozskenyérből, délben a tegnap készült rizottó és este csikeszárny pároltzöldséggel.
Fogytam már? Tuti!
Eleinte én is áztattam,nekem akkor sem főtt meg gyorsabban. /éppen azt főzök most is. :) /
Így aztán midig úgy ütemezem a főzését,hogy időre készen legyek vele.
Durumot még nem is láttam üzletben, vagy csak elkerülte a figyelmemet.
Én grahamet teszek mindenbe. Kipróbáltam, hogy tönkölyliszttel keverem és az is finom volt.
Én még nem használtam a graham lisztet,de már vettem,ki akarom próbálni.
Minden sütihez használható? A durum lisztet próbáltad már?
Ráfogtam, hogy kész van. Pedig nem volt. Mindegy. Éhes voltam. Egyébként, ha az enyhén keményes (:)) rizstől eltekintünk, nagyon finom lett.
Megettem 2 szelet ananászt. Igazit, nem befőttet. Most kezdem sokkal szebb színben látni a világot.
Szokott nektek is ilyen fellobbanásotok lenni? Hogy mostaztántutiramegmutatom?
De nem is tudom kinek akarom megmutatni?!
Azt hiszem egyszerűen csak én szeretném jobban érezni magam a bőrömben. És ez tényleg ezen a pár kilón múlik? Ha tényleg "csak" ennyin, akkor lehet, hogy nagy mázlist vagyok.
Akkor még éhezem egy ideig. :( Kb 15 perc kell még)
Xillit-et és steviát használok. De a barnacukor (az igazi) is benne van a sütikben, amiket csinálok. A lisztből mindig a graham lisztet veszem. Szeretem azt az érdekes ízét. Szerintem feldobja a sütiket.
A barna rizs főlési ideje kb.1 óra,máskor így ütemezd magadat.
Ha sütizni akarsz,édesítővel készíts sütiket,én is azt csinálom. Használj fehér liszt helyett teljeskiörlésűt,vagy zabpehelylisztet.
Hiszen épp azt csinálja :-)
ez egy ilyen napló lesz.
Hajrá galagonya!
Köszi. :) Nálad van a bölcsek köve.
:)
További ajánlott fórumok:
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 13 napos fogyókúra-nem a reggeli kávés
- Le fogunk fogyni!!!Az utolsó fogyókúránk, nem hízunk többé vissza!
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Ki kezdi velem a fogyókúrát június 1-től?
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!