M7-es autópálya felöl álítólag nagy a dugó. Kerepesi útra kell mennem, sztetek mennyi idő alatt érek át az M7-es elágazástól a Kerepesire? (tudásbázis)
Szerintem a külső sáv elkanyarodik a volt Mező Imre út felé,boccs,de nem jut eszembe az új neve,hogy mi a fenének kell mindig átkeresztelgetni utcákat,az ember megszokta 40-50 éven keresztül,aztán akik még akkor nem is éltek,keresztelgetnek,na mindegy,valamikor a külső sáv csak kanyarodó volt,de szerintem most is az,de ezen nem veszünk össze.
De most a meccs fontosabb nekem,helló,Jal.
"külső sávban simán mehetsz a Kerepesi felé"
ott minden sáv a kerepesi felé megy már egy ideje, mióta lezárták a keleti egyik felét:) szóval tökmindegy hogy melyik sávban megy, tulajdonképpen a sasadi út utáni elágazástól ha az erzsébet híd felé indul, sávváltás nélkül át tud menni a városon, a kerepesi út végéig is akár
szia! én szoktam ezen az útvonalon járni.
délután 2-3 körül alapesetben nincs nagy dugó, én olyan 30-40 percet számolnék az m1-m7 találkozásától az örsig (nem tudom a kerepesi úton meddig mész). azért arra számítani kell, hogy a hegyalja út egy része illetve az astoria környéke ilyenkor is kicsit lassabb, de nem vészes.
persze, ha esik az eső, mint mondjuk ma, vagy van egy baleset valamelyik hídon v ezen az útvonalon, akkor akármennyi is lehet a menetidő:((( (de ezt előre nem lehet kiszámolni)
Kora délután egész jó,és én úgy tudom,hogy nincs most semmi építkezés az útvonalon.M7-esBp-Budaőrsi út,Bach-csomópont,felüljáró,Erzsébet híd,Kossuth Lajos utca,Rákóczi út,Keleti pu.,Kerepesi út,végig szabad az út,a keletinél van enyhe sáveltolás,de nem vészes,külső sávban simán mehetsz a Kerepesi felé.aztán suhanhatsz ezerrel.
Szerintem.
De van a Lágymányosi híd felé is,ott a 6-os úton kell bejönni,de én ezt nem ismerem,nem mentem arra sosem.Ott át kellene menned Érden,vagy a régi 70-esen jönni Fehérvár felöl.
Szia!
Ha nincs dugó akkor kb fél óra. A Kerepesi pesten van, az M7-es pedig Budán ér véget.
Ha dugó van szerintem válassz másik utat ha lehetséges!
További ajánlott fórumok:
- Fizetős autópályára hajtottunk véletlenül, de nem tudtunk a büntetésről mostanáig
- Szerintetek egy 1, 2-es autó elég erős mindennapi autópályás használatra?
- Örököltem földet amit várhatóan ki fognak sajátítani autópálya építés céljából, ha elfogadom az ajánlatukat akkor kell-e adóznom utána?
- 2-3 éves kisfiúnak milyen autópályát (garázst) - kisvasutat ajánlatok?
- M6-s autópályán vannak kamerák felszerelve?
- Horvát autópálya díj fizetése, bankkártyával?