"Lusta" langos recept
10 perc
A "Lusta" langos hozzávalói:
80 dkg liszt
1/2 l tej
2 dl tejfol v. kefir (esetleg is/is)
2 csomag poreleszto
olaj
A "Lusta" langos elkészítési módja:
A hozzavalokat osszedolgozzuk. Nem kell dagasztani! Egy nylon zacskot kiolajozunk es beletesszuk a tesztat, amit 24 oran keresztul a hutoben tartunk. Ez ido alatt tobbszorosere megduzzad. Vizezett kezzel tetszes szerinti darabokat letepunk belole es vizezett deszkan kezzel kisimitjuk, forro olajban kisutjuk.
Ha maradna a nyers tesztabol (olajos nylon zacskoban hutoben tartva) tobb napig felhasznalhato.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: akacvirag, 2008. ápr. 6. 00:22
A "lusta" langos elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.